318 ис прекъсва.
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
318 ис прекъсва.
Колата ми правеше проблеми преди време,падаха оборотите в движение и гаснеше.Ходих на диагностика и показа ламбда сонда.Тогава не я смених защото се оправи и реших да сменя други неща:ново гофре нов маркуч който излиза от гофрето,нови свещи,нов горивен филтър,нов въздушен,нов маркуч от капака на клапаните до клапан картерни газове,нова генерация.Преди месец пътувах 350 км с колата и работеше перфектно даде ми малък разход .Днес сутринта ми падна акумолатора и го свалих да го заредя,след слагането мотора почна да притреперва без да мърдат оборотите,а по някой път падаха съвсем леко.Дали колата не е била в авариен режим и сега като я рестартирах проблема който си мислех че съм решил се появи отново.Сега ли е момента за диагностика или да чакам да натрупа грешки и тогава.
- m.dimitrov1992
- младши ентусиаст
-
- Кара: е36 328/е46 330i/e46325i/е91 330xd+
Re: 318 ис прекъсва.
Ако мислиш че е сондата, пробвай да я откачиш буксата и виж дали пак ще прекъсва. Без сонда ще е много мудна в ниските а във високите трябва да си върви , но не трябва да прекъсва . Поне ще зачеркнеш още 1 вариант без да даваш пари за диагностика 

- s_kolev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e36 318ti
- Мечтае да кара: всичко
- Детайли за колата: М42б18 '94
Днес и врътнах малко километри и ми се струва че във високите ходи доста добре,но в ниските я няма.Дали в момента не се напасва компютъра,бях чел че след рестарт трябва да мине време за да сработи както трябва.До сряда ако не се оправи ще я карам на диагностика .
- s_kolev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e36 318ti
- Мечтае да кара: всичко
- Детайли за колата: М42б18 '94
На моята конкретно след рестарт на компа, празния ход на ниски обороти е доста неравномерен, пука в гърнето, даже имаше момент в който 1вото палене след рестарта колата гаснеше. В моя случай след няколко разходки всичко си влиза в режим. Ако при теб не се оправи я карай на читава диагностика.
Така ще направя,вече си намерих сериозен майстор в Монтана и не ме притеснява.Ще пиша какво е станало другата седмица.
7 мнения
• Страница 1 от 1