Скоба/планка генерация..
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
3 мнения
• Страница 1 от 1
- vladi_a_i
- костинбродчанин
-
- Кара: е60 530д
- Мечтае да кара: М3 Компакт
- Детайли за колата: Няма много...
Скоба/планка генерация..
Колеги,на м42то имаше такава скоба,която се връзва за скоростите-тръбата,а на м52б20 или м52б25 понеже са с двойна тръба покрай скоростите,има ли такава скоба/планка.Питам,че ми се лашка малко генерацията от към задното гърне и гледам,че опипва бронята/малко съм я изпилил заради двуцевката/,а цялата генерация се лови с едни ушета/две след двете гърнета,под моста съм го хванал и задното се държи за два тампона.Нещо клона към тампоните,но да питам дали я има и на тази генерация въпросната планка,та да я търса...Оригиналната ми броня е за едноцевка гърне и сега двата оригинали накрайника са доста близко до отвора,но не това ме притеснява,а да не скъсам нещо по генерацията от към мотора....
Последна промяна vladi_a_i на 08 Юли 2013, 23:32, променена общо 1 път
БМВ и пак БМВ и пак БМВ...БМВ
- ZLATIST
- младши ентусиаст
-
- Кара: е36 323i coupe 98'
- Мечтае да кара: e36 ///M3 evo GT
- Детайли за колата: Avusblau Metallic
Re: Скоба/планка генерация..
Колега, при мен имаше такава планка, която връзва генерацията за скоростите, но не знам защо беше заварена за генерацията.Иначе и това е вариант 

- vladi_a_i
- костинбродчанин
-
- Кара: е60 530д
- Мечтае да кара: М3 Компакт
- Детайли за колата: Няма много...
Re: Скоба/планка генерация..
ZLATIST написа:Колега, при мен имаше такава планка, която връзва генерацията за скоростите, но не знам защо беше заварена за генерацията.Иначе и това е вариант
Днес сменях съединител пълен комплект,даже и демпфера/хубаво е когато имаш приятели

БМВ и пак БМВ и пак БМВ...БМВ
3 мнения
• Страница 1 от 1