Проблем с централната конзола
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
Проблем с централната конзола
Здраейте , имам проблем с централната духалка в купето (Е36 купе) всички духалки духат нормално а централната не. От къде мога да проверя дали не е откачена или нещо такова?
- DirtySouth
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 Coupe 328i , Е36 Sedan 316i
- Мечтае да кара: E36 M3 , E30 M3 , E31 850csi и все такива гадни стари кочини
- seeya
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: г/д най дъртия е36 320i седан
- Мечтае да кара: е36 328 турбо купе
Re: Проблем с централната конзола
(не искам да те изкарам невеж) Отворил ли си я ? Смисъл 0/1 ? Извади я и виж когато си пъхнеш ръката навътре по въздуховода дали духа. Ако не духа е калапан.
- Cosworth
- ентусиаст
-
- Кара: Е30 и Е36 и Е90,Е93
- Мечтае да кара: Турбо кола със задно
- Детайли за колата: Е30 318iS RennAuto
Re: Проблем с централната конзола
Ами момчета системата е така устроена че точно централната духалка над ЦД-то така да го кажем(ако разбирам правилно) е на един въздушен поток със тези срещу пасажера.
АКО не съм разбрал правилно, централна духалка - демек всички отвори които са насреща(централни) отляво до отдясно, тогава вече има нещо свързано с клапата вътре в прасето. Другото което е, сменял ли си скоро филтъра на прасето
Ако си обикновенно парно или климатроник та каквото и дае... свали жапката и ще имаш малко достъп до страничната част където се намират механизмите въртящи тези клапи
АКО не съм разбрал правилно, централна духалка - демек всички отвори които са насреща(централни) отляво до отдясно, тогава вече има нещо свързано с клапата вътре в прасето. Другото което е, сменял ли си скоро филтъра на прасето

Ако си обикновенно парно или климатроник та каквото и дае... свали жапката и ще имаш малко достъп до страничната част където се намират механизмите въртящи тези клапи

4 мнения
• Страница 1 от 1