Тампон на стабилизираща щанга AC Schnitzer
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
12 мнения
• Страница 1 от 1
- Sasho_snegorina
- Потребител
-
Тампон на стабилизираща щанга AC Schnitzer
Здравейте, колеги. Налага се да подменя един от тампоните на стабилизиращата щанга, но не мога да намеря от къде да закупя нов. Колата ми е Е36 купе, 2.8 мотор. Стабилизиращата щанга е сменявана и по данни от предишния собственик е AC Schnitzer от Е46, червена е. Дебелината й е 28.3мм там, където лежат тампоните. Прилагам и снимки, за да се види какво търся. Това е здравия, благодаря предварително!
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- JohnnyBlack
- младши ентусиаст
-
Re: Тампон на стабилизираща щанга AC Schnitzer
Това май ще ти свърши работа: http://5.159.225.202/road-series/produc ... /2021.html
- metodi80
- старши ентусиаст
-
Ако не държиш точно на тази марка , вземи си стандартни оригинални от официален представител .... има ги със сигурност и на този диаметър, и на по -малкия (скоро купувах по -малкия диаметър за моята кола) ....
- Sasho_snegorina
- Потребител
-
Колеги, марката не ме интересува. Единствено искам диаметъра и захвата да съответстват на търсеното от мен. Писах на колега във форума, който се занимава с продажба на нови части и ми каза, че търсеният от мен тампон е дори за по-дебела щанга от М-тек.
Тук има едни - http://www.priracing.com/product.php/19 ... unt-bushes , но са 29мм. 

- metodi80
- старши ентусиаст
-
Тампоните за стабилизиращата щанга (предна ) на Е36 са с два размера 24 мм и 25.5 мм , няма по -големи .
Колега , диаметъра за твоята кола е 25.5 - наречи го М -тех , наречи го както искаш , това е по -големия диаметър , за по-дебелата стабилизираща щанга ...
Номенклатурен номер : 31351090268
Описание : ТАМПОН
Ед.цена (с ДДС) : 27.22 BGN
Има наличност
Дару Кар АД си запазва право за промени в цените
П.С. Тези тампоние трудно се намират афтърмаркет , питал съм на много места и само вдигат рамене (включително и laviatan , който има от пиле мляко , когато става въпрос за части ) .. пък и не виждам смисъл да се търси толкова при положение , че ги има налични при официален представител и цената не е сериозна и то за оригинална част !
Премери си диаметъра на стабилизиращата щанга и ако е 25.5 , значи ясно ....
Колега , диаметъра за твоята кола е 25.5 - наречи го М -тех , наречи го както искаш , това е по -големия диаметър , за по-дебелата стабилизираща щанга ...
Номенклатурен номер : 31351090268
Описание : ТАМПОН
Ед.цена (с ДДС) : 27.22 BGN
Има наличност
Дару Кар АД си запазва право за промени в цените
П.С. Тези тампоние трудно се намират афтърмаркет , питал съм на много места и само вдигат рамене (включително и laviatan , който има от пиле мляко , когато става въпрос за части ) .. пък и не виждам смисъл да се търси толкова при положение , че ги има налични при официален представител и цената не е сериозна и то за оригинална част !
Премери си диаметъра на стабилизиращата щанга и ако е 25.5 , значи ясно ....
- Sasho_snegorina
- Потребител
-
Щангата ми е с диаметър 28.3мм проверено с шублер при леглата на тампоните.
Последна промяна Sasho_snegorina на 11 Юни 2013, 17:53, променена общо 1 път
- M10
- старши ентусиаст
-
- Кара: 1602, E30 pre-face, E36 coupe
- Мечтае да кара: зил 130
metodi80 написа:Тампоните за стабилизиращата щанга (предна ) на Е36 са с два размера 24 мм и 25.5 мм , няма по -големи .
казваш няма по-големи

http://www.turnermotorsport.com/p-20597-turner-motorsport-e36-front-sway-bar-30mm.aspx
http://www.modbargains.com/H-R-Sway-Bars-Anti-Roll-Bars-E36-3-Series.htm
- metodi80
- старши ентусиаст
-
M10 написа:metodi80 написа:Тампоните за стабилизиращата щанга (предна ) на Е36 са с два размера 24 мм и 25.5 мм , няма по -големи .
казваш няма по-големи![]()
http://www.turnermotorsport.com/p-20597-turner-motorsport-e36-front-sway-bar-30mm.aspx
http://www.modbargains.com/H-R-Sway-Bars-Anti-Roll-Bars-E36-3-Series.htm
Да , казвам , че няма по -големи сток !
Тези дето ти си показал са за мунинг ... и вървят с мунинг стабилизираща щанга ...

- M10
- старши ентусиаст
-
- Кара: 1602, E30 pre-face, E36 coupe
- Мечтае да кара: зил 130
Еми и неговата е мунинг бре, чети първия пост.
Стабилизиращата щанга е сменявана и по данни от предишния собственик е AC Schnitzer от Е46, червена е.
- Jim Beam
- младши ентусиаст
-
- Кара: конджул
- metodi80
- старши ентусиаст
-
M10 написа:Еми и неговата е мунинг бре, чети първия пост.Стабилизиращата щанга е сменявана и по данни от предишния собственик е AC Schnitzer от Е46, червена е.
Прав си ! Грешката е моя , "прелетял" съм през изреченията от поста на колегата и не съм прочел висчко ....
12 мнения
• Страница 1 от 1