Различни видове барчета във е36

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW и VAG

Различни видове барчета във е36

Мнение от zafirovp » 07 Юни 2013, 1:52

Искам да попитам какви са различните барчета във е36? Разбрах, че монтажа им е различен, но ме интерсува самите видове барчета, например - със Coin/Cup Holder, напречен/надлъжен пепелник и тн.

Причината да попитам е, че виждам барчета със най-различно разпределение или такива със две/три отделни отделения. Видях например, такова с два къп холдера един до друг и пепелник в най-задно положение. Нещо което не ми изглежда фабрично, понеже би било доста неудобно да се ползва пепелник, който е зад теб, а на 5 сантиметра от него е задния. :shock:

ентусиаст
Аватар

Re: Различни видове барчета във е36

Мнение от JOGI » 07 Юни 2013, 4:14

два вида са добавките, като на едната може да се разместват поставките за чаши и другите работи

ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: - F10 535i LCI RWD daily
- V8 project... loading

Re: Различни видове барчета във е36

Мнение от In_Memoriam » 07 Юни 2013, 9:45

zafirovp написа:Искам да попитам какви са различните барчета във е36? Разбрах, че монтажа им е различен, но ме интерсува самите видове барчета, например - със Coin/Cup Holder, напречен/надлъжен пепелник и тн.

Причината да попитам е, че виждам барчета със най-различно разпределение или такива със две/три отделни отделения. Видях например, такова с два къп холдера един до друг и пепелник в най-задно положение. Нещо което не ми изглежда фабрично, понеже би било доста неудобно да се ползва пепелник, който е зад теб, а на 5 сантиметра от него е задния. :shock:

Частите на оригиналния къпхолдър при Е36 се разместват както ти е удобно. Може пепелника да е най отпред, а може и поставките за чаши.
Изображение

Назад към E36