Става ли предната разпънка от 4 на 6 цилиндрово Е36???

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

Пловдивски Джигит
Аватар
Кара: Е38 728 IA

Става ли предната разпънка от 4 на 6 цилиндрово Е36???

Мнение от Киров » 03 Юни 2013, 21:34

Колеги , търсих с търсачката ,но нищо не намерих по върпоса та искам да попитам предната разпънка от 4 цилиндровото която е с трапецовидна форма дали става за 6 цилиндровия мотор която е права? :dunno:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 466,5 см3 на цилиндър
Мечтае да кара: Нормално

Re: Става ли предната разпънка от 4 на 6 цилиндрово Е36???

Мнение от don't be » 03 Юни 2013, 23:10

Няма логика да не стане . Помисли малко !
Става :yes:
За милиони-няма закони.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 03 Юни 2013, 23:20

Има които стават има и такива, които не стават. Зависи от марката и конкретния модел.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: BigBlockV8
Мечтае да кара: бангия с предно
Детайли за колата: Hemi 370 cu. in.

Мнение от Nickelback » 04 Юни 2013, 0:03

Херкулес написа:Колеги , търсих с търсачката ,но нищо не намерих по върпоса та искам да попитам предната разпънка от 4 цилиндровото която е с трапецовидна форма дали става за 6 цилиндровия мотор която е права? :dunno:

Зависи от разпънката, доколко е регулируема и т.н. Често трапецовидната става на шестака, но най-добре да си я пробваш. Аз бях с трапецовидна на M52B28, но по принцип предпочитам права понеже трапецовидната има склонност да се гъне точно където са и сгъвките :dunno: Оттам и се губи ефективността.
Изображение Изображение

"За тЕя пари има Е-шеесе" - форумна пословица.
Лето две и седемнаесто.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от bmw28 » 04 Юни 2013, 11:28

И доста се ограничава достъпа до капачката за наливано на масло, ако колегата е с М50 :D

Пловдивски Джигит
Аватар

Мнение от Киров » 04 Юни 2013, 17:24

Ами става въппос за тези които ги прави онзи пич от Пловдив. Питам ви защото сложих койли и джанти Keskin kt1 и бая прочетох из форума че може да се съберат бомбетата с твърдо окачване пък на мен едното бомбе ми е леко сцепено и ще го правя и мисля за разпънка да взимам , но и 6-так ще насаждам та да знам дали ще стане разпънката или с големия матор ще трябва друга разпънка, но май май ще сме на принципа Проба-Грешка!!! :mhihi: :yes:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: BigBlockV8
Мечтае да кара: бангия с предно
Детайли за колата: Hemi 370 cu. in.

Мнение от Nickelback » 04 Юни 2013, 19:17

Херкулес написа:Ами става въппос за тези които ги прави онзи пич от Пловдив. Питам ви защото сложих койли и джанти Keskin kt1 и бая прочетох из форума че може да се съберат бомбетата с твърдо окачване пък на мен едното бомбе ми е леко сцепено и ще го правя и мисля за разпънка да взимам , но и 6-так ще насаждам та да знам дали ще стане разпънката или с големия матор ще трябва друга разпънка, но май май ще сме на принципа Проба-Грешка!!! :mhihi: :yes:

Тези на "порасналия" и двете стават на шестак, но ако имаш дросел за АСЦ, тази правата не става понеже опира в него. Затова се принудих да сложа трапецовидната... Иначе съм доволен, масивни са и стягат предницата осезаемо :yes:

Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2
Изображение Изображение

"За тЕя пари има Е-шеесе" - форумна пословица.
Лето две и седемнаесто.

Пловдивски Джигит
Аватар

Мнение от Киров » 04 Юни 2013, 19:19

Nickelback написа:
Херкулес написа:Ами става въппос за тези които ги прави онзи пич от Пловдив. Питам ви защото сложих койли и джанти Keskin kt1 и бая прочетох из форума че може да се съберат бомбетата с твърдо окачване пък на мен едното бомбе ми е леко сцепено и ще го правя и мисля за разпънка да взимам , но и 6-так ще насаждам та да знам дали ще стане разпънката или с големия матор ще трябва друга разпънка, но май май ще сме на принципа Проба-Грешка!!! :mhihi: :yes:

Тези на "порасналия" и двете стават на шестак, но ако имаш дросел за АСЦ, тази правата не става понеже опира в него. Затова се принудих да сложа трапецовидната... Иначе съм доволен, масивни са и стягат предницата осезаемо :yes:

Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2

Ясно това ме интересуваше благодаря ти колега! :yes: :bowdown:

Темата може да се заключи ако решат модераторите ;)

Назад към E36