Става ли предната разпънка от 4 на 6 цилиндрово Е36???
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
- Киров
- Пловдивски Джигит
-
- Кара: Е38 728 IA
Става ли предната разпънка от 4 на 6 цилиндрово Е36???
Колеги , търсих с търсачката ,но нищо не намерих по върпоса та искам да попитам предната разпънка от 4 цилиндровото която е с трапецовидна форма дали става за 6 цилиндровия мотор която е права? 

- don't be
- младши ентусиаст
-
- Кара: 466,5 см3 на цилиндър
- Мечтае да кара: Нормално
Re: Става ли предната разпънка от 4 на 6 цилиндрово Е36???
Няма логика да не стане . Помисли малко !
Става
Става

За милиони-няма закони.
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Има които стават има и такива, които не стават. Зависи от марката и конкретния модел.
- Nickelback
- старши ентусиаст
-
- Кара: BigBlockV8
- Мечтае да кара: бангия с предно
- Детайли за колата: Hemi 370 cu. in.
Херкулес написа:Колеги , търсих с търсачката ,но нищо не намерих по върпоса та искам да попитам предната разпънка от 4 цилиндровото която е с трапецовидна форма дали става за 6 цилиндровия мотор която е права?
Зависи от разпънката, доколко е регулируема и т.н. Често трапецовидната става на шестака, но най-добре да си я пробваш. Аз бях с трапецовидна на M52B28, но по принцип предпочитам права понеже трапецовидната има склонност да се гъне точно където са и сгъвките

"За тЕя пари има Е-шеесе" - форумна пословица.
Лето две и седемнаесто.
И доста се ограничава достъпа до капачката за наливано на масло, ако колегата е с М50 

- Киров
- Пловдивски Джигит
-
Ами става въппос за тези които ги прави онзи пич от Пловдив. Питам ви защото сложих койли и джанти Keskin kt1 и бая прочетох из форума че може да се съберат бомбетата с твърдо окачване пък на мен едното бомбе ми е леко сцепено и ще го правя и мисля за разпънка да взимам , но и 6-так ще насаждам та да знам дали ще стане разпънката или с големия матор ще трябва друга разпънка, но май май ще сме на принципа Проба-Грешка!!!

- Nickelback
- старши ентусиаст
-
- Кара: BigBlockV8
- Мечтае да кара: бангия с предно
- Детайли за колата: Hemi 370 cu. in.
Херкулес написа:Ами става въппос за тези които ги прави онзи пич от Пловдив. Питам ви защото сложих койли и джанти Keskin kt1 и бая прочетох из форума че може да се съберат бомбетата с твърдо окачване пък на мен едното бомбе ми е леко сцепено и ще го правя и мисля за разпънка да взимам , но и 6-так ще насаждам та да знам дали ще стане разпънката или с големия матор ще трябва друга разпънка, но май май ще сме на принципа Проба-Грешка!!!![]()
Тези на "порасналия" и двете стават на шестак, но ако имаш дросел за АСЦ, тази правата не става понеже опира в него. Затова се принудих да сложа трапецовидната... Иначе съм доволен, масивни са и стягат предницата осезаемо

Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2
"За тЕя пари има Е-шеесе" - форумна пословица.
Лето две и седемнаесто.
- Киров
- Пловдивски Джигит
-
Nickelback написа:Херкулес написа:Ами става въппос за тези които ги прави онзи пич от Пловдив. Питам ви защото сложих койли и джанти Keskin kt1 и бая прочетох из форума че може да се съберат бомбетата с твърдо окачване пък на мен едното бомбе ми е леко сцепено и ще го правя и мисля за разпънка да взимам , но и 6-так ще насаждам та да знам дали ще стане разпънката или с големия матор ще трябва друга разпънка, но май май ще сме на принципа Проба-Грешка!!!![]()
Тези на "порасналия" и двете стават на шестак, но ако имаш дросел за АСЦ, тази правата не става понеже опира в него. Затова се принудих да сложа трапецовидната... Иначе съм доволен, масивни са и стягат предницата осезаемо
Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2
Ясно това ме интересуваше благодаря ти колега!

Темата може да се заключи ако решат модераторите

8 мнения
• Страница 1 от 1