Проблем с машинката за вдигане на прозорци на е36 ис купе.
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
Проблем с машинката за вдигане на прозорци на е36 ис купе.
Колеги,значи проблемът ми е че машинката не иска да вдига и сваля прозореца.Става на въпрос за е36ис купе.До преди няколко дни си работеше перфекно,но една нощ не бях затворил хубаво вратата и на сутринта виждам как прозореца се вдига и сваля(както като се затвори вратата,не целия)но едвам,едвам се едно няма ток.След това още един ден работеше едвам,едвам и от вчера сутринта като я запалих вече не иска да работи.Даже като заключа вратата и не иска да се прибира,ако някой може да ми помогне ще съм му много благодарен.Дали е възможно да трябва да се покара колата за да зареди ток,защото миналото лято купих колата и момчето ми каза че машинката е чисто нова.
- baitun
- ентусиаст
-
- Кара: БМВ Е36
- Мечтае да кара: Е46 М3
Re: Проблем с машинката за вдигане на прозорци на е36 ис куп
Проблема най-вероятно е в пластмасовите водачи/около 5лв. бройката/, но прегледай и самата ножица да няма изкривяване или скъсване. Ползвай търсачката, това е "детска болест" на е36-ците. Може и моторчето да е заминало, но е по-малко вероятно. На другата врата прозореца нали работи.
Да на другата врата прозореца си работи без проблеми,но на тази като натискам копчето и не издава никакъв шум,все едно нищо не прави,ако са носачите не трябва ли поне да да издава шум че се опитва да вдигне прозореца.И другото което е че преди да спре да работи машинката едвам вдигаше прозореца.А иначе ще съм ти много благодарен ако може да ми покажете снимка на носачите,че още не съм много в час с тези неща.
- valeri_86_
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 318is Coupe
- Мечтае да кара: BMW e21
4 мнения
• Страница 1 от 1