Как да оправим цифровия км.Как да свалим таблото ако имаме..
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
67 мнения
• Страница 5 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Как да оправим цифровия км.Как да свалим таблото ако има
Колеги, прочетох цялата тема, но не видях какви точно трябва да са малките лампички, които осветяват индикациите за отделните системи/дюза, подгряващи свещи, колан, ръчна спирачка, абс и т.н./, че не ми свети при палене лампичката за АБС.
- hristo_t
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 318 tds
Лампичките са едни мънички с продълговата форма. Развиват се с помоща на права отвертка или малко ключе.Сменят се заедно със пластмасовото си чокълче, т.е новите лампички се продават със тази фасунга -ако мога така да я нарека. Моите ги купих от обикновен магазин за авточасти на цена 2 лв за брой. Марката е osram. Съпоставих си със оригинална такава която също е Osram и не открих никаква разлика. Не се сещам за ватовете (върти ми се из главата нещо като 1,2) но не ми се слиза до колата сега да проверя. Утре ще видя и ще пиша, ако някой колега не ме е изпреварил.
htt
- overmars7
- Потребител
-
- Кара: BMW M43B18
Здравейте колеги, първо искам и аз да поздравя колегата за темата много е полезна, изчетох я цялата но не откривам това което ми трябва. Проблемът при мен е, че немога да си зануля Oil Service. Преди съм си го правил 4-5 пъти с късото на 7 и 19 краче както си му е реда и всичко е ОК
този път обаче нестава. Казаха ми,че проблемът бил в батерията която е в километража и че ако напрежението и било твърде ниско непозволявало на процесора да нулира Oil-а. Сега обаче чета,че на коли след 91 не се слага батерия а моята е 94.
Има ли смисъл да свалям километража да търся такава батерия или евентуално да ме посъветвате на какво друго може да се дължи този проблем?

Има ли смисъл да свалям километража да търся такава батерия или евентуално да ме посъветвате на какво друго може да се дължи този проблем?
- MRS
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E36 318i '95
overmars7 написа:...
Има ли смисъл да свалям километража да търся такава батерия...
При Е36 батерия няма.По добре отиди на диагностика колега.
- jorko7120
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: кво му падне...
- Мечтае да кара: М6 G-power
MRS написа:Как да оправим цифровия км.?Как да свалим таблото ако имаме волан с AIRBAG?
Качил съм няколко снимки(за начинаещи като мене)как се сваля ключа за светлините,кората и таблото.На последните съм показал как си оправих цифр.км.и оил сървиса с два пласта изолирбанд
.Описание как се свалят буксите на таблото има в "Полезни теми и линкове свързани с Е36"
http://www.snimka.bg/album.php?album_id ... =1&photo=1[url][/url]
П.С.:Качването на снимките отнема повече време отколкото всички тези операций.Дано ви свърши няква работа
Колега адски много ти благодаря за споделената информация! Днес ми беше от голяма полза

- big_smok
- Потребител
-
- Кара: BMW e36 Coupe
- Мечтае да кара: BMW e36 turbo
Благодаря ти колега ,информацията ми беше много полезна. Само да допълня ,че не трябва да давате контакт докато таблото е откачено , защото аз без да искам го направих и сега ми свети лампата за аер бега.
- jorko7120
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: кво му падне...
- Мечтае да кара: М6 G-power
big_smok написа:Благодаря ти колега ,информацията ми беше много полезна. Само да допълня ,че не трябва да давате контакт докато таблото е откачено , защото аз без да искам го направих и сега ми свети лампата за аер бега.
Той колегата е казал манипулацията да се прави при откачен акомулатор за най-сигурно

67 мнения
• Страница 5 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5