оригиналния климатик
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
3 мнения
• Страница 1 от 1
оригиналния климатик
Здравейте, чудя се, дали климатикът ми е оригинален или е слаган допълнително. Кутииката с филтъра не е оригинална, филтъра е съвсем различен. Колата е '92 ис-ка с обикновен климатик, не климатроник. Кажете моля, тази тръба така ли изглежда при вас http://212.72.214.6/images/BMW_/large/klima.JPG През тази черната капачка ми го напълниха. Може и да снимам самия компресор, ама ще е по-трудно че е много навътре. Благодаря предварително.
We love you Ronnie!
- gani76
- Потребител
-
- Кара: Старо BMW
- Детайли за колата: E36 320i
Така е, ама ако работеше като хората
От време на време не се включва и някъв гаден шум се чува понякога, абе доста занемарен е. Като го пълниха ми казаха да си изчистя радиатора, защото му било високо налягането, не се охлаждал добре явно. Изчистих го, ама не знам колко е помогнало това. Та ако трябва да му сменям нещо и да купувам нови части, като не е оригинален ще видя голям зор
Филтъра например никаде го нямаше, само в едно магазинче при арена (не в младост, другата) го намерих и струваше 48лв. Добре че се разглобява на 2 и лесно му се сменя ватата

Филтъра например никаде го нямаше, само в едно магазинче при арена (не в младост, другата) го намерих и струваше 48лв. Добре че се разглобява на 2 и лесно му се сменя ватата

We love you Ronnie!
3 мнения
• Страница 1 от 1