прагове за компакт
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
- biser_316
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 316 компакт
прагове за компакт
някои може ли да ми помогне!търся ламаринени прагове за компакт.но по магазините предлагат само за седан.ако някой е сменявал и може да ме упъти дали от седан ще станат на компота.че мойте много изгниха.благодаря предварително на всички.
- krasi2bmw
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW 325 dizel
Re: прагове за компакт
Привет колега , има вариант при който си правиш праговете с ламарина без да си правиш труда за перфектно изпьлнение , колкото да спреш рьждата . Купуваш си пластмасови прагове и ги слагаш , така няма да се вижда това което е правено . До колкото знам на тях им падна доста цената , а и ако пак ти се наложи да кьрпиш нещо само ги махаш обравяш и пак си ги слагаш
Може да ти излезе и по евтино от смяната на цели ламаринени прагове и ще е по красиво 

- biser_316
- кандидат ентусиаст
-
никой ли не знае откаде да намеря прагове за компот 

- HowDouWantit
- младши ентусиаст
-
М праговете за седан ,купе ,комби и компакт са еднакви ,което ме навежда на мисълта ,че и металните прагове са еднакви за всички модели .. 

Проблема не е в самите прагове,а в извивките им отгоре,където започват касите за вратите.Седан-2врати,компакт 1врата а при купето пак е с 1врата,но е по-дълга,демек пак е различно.Тъй,че само за компакт ще си паснат.Аз се примирих и надих,ама си остава "кърпена"работа
"Живей,така,че като остарееш да те е срам да разказваш,но да ти е хубаво да си спомняш......." 
- biser_316
- кандидат ентусиаст
-
аз затова искам да ги сменя цялосно ,но не намирам.помагайте
- mrunkalce
- Потребител
-
- Кара: BMW 318i E46
- Мечтае да кара: Самолет
- Детайли за колата: Автоматик-стептроник-ДЖИТРОНИК с възможност за смяна на скоростите от волана.
biser_316 написа:аз затова искам да ги сменя цялосно ,но не намирам.помагайте
Аз съм със същият проблем праговете ми са доста изгнили а и моят компакт е доста дисък имам мерак да си го оправя малко по малко та дайте и на мен съвет къде във Пловдив да си реша проблема? и колко горе долу ще ми струва....?

7 мнения
• Страница 1 от 1