Нови гуми със стар ДОТ
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
24 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- vladi_a_i
- костинбродчанин
-
- Кара: е60 530д
- Мечтае да кара: М3 Компакт
- Детайли за колата: Няма много...
Re: Нови гуми със стар ДОТ
До миналото лято карах отзаде гуми с дот 02-03 зимни отзаде/незнайно коя употреба/,ми не съм имал ядове
.За нови гуми не знам какво се притеснявате.Те повечето хора дето карат коли по пътищата въобще не са чували за дот,размер,шарка,зимни,летни и т.н.

БМВ и пак БМВ и пак БМВ...БМВ
- Biogame
- старши ентусиаст
-
- Кара: E61 530d ; E46 330ci convertible
- Мечтае да кара: Всичко що е BMW
- Детайли за колата: E61 3.0d ++
E46 3.0i ++
vladi_a_i написа:Те повечето хора дето карат коли по пътищата въобще не са чували за дот,размер,шарка,зимни,летни и т.н.
Направо ме хваща яд като видя някой с чисто нови зимни гуми и да си ги търкаля и лятото.
И после зимата се чуди защо аджеба тази кола не се представя добре,нали е с нови гуми.

Гумите са си гуми, но си е и до майсторлък
Аз карам целогодишно със зимни гуми, но имам авер, който внася гуми 2-ра ръка от DE и ми идват евтини. Нови гуми със стар дот няма, щом дота е стар и гумите са стари. 

- vanko242
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: трактор шестак
- Детайли за колата: m57tu2d30 OL
само информативно .....в Боряна, Дряново изкарват от време на време гумите със по-стар от 3 години дот отстрани на склада......пряко слънцето. Продаваха ги по 3 !!! за по 20-30 кинта....... аз съм пазарувал за джипката....по 3 броя на човек
...тестове на масла : http://bmwservice.livejournal.com/27699.html
vladi_a_i написа:До миналото лято карах отзаде гуми с дот 02-03 зимни отзаде/незнайно коя употреба/,ми не съм имал ядове.За нови гуми не знам какво се притеснявате.Те повечето хора дето карат коли по пътищата въобще не са чували за дот,размер,шарка,зимни,летни и т.н.
е, те твоите са били запазени, затова не си имал ядове, вероятно

да купиш "нови" гуми със стар ДОТ е като да купиш кола без документи ... котка в чувал.
virtue and tranquillity
- vladi_a_i
- костинбродчанин
-
- Кара: е60 530д
- Мечтае да кара: М3 Компакт
- Детайли за колата: Няма много...
vladye написа:vladi_a_i написа:До миналото лято карах отзаде гуми с дот 02-03 зимни отзаде/незнайно коя употреба/,ми не съм имал ядове.За нови гуми не знам какво се притеснявате.Те повечето хора дето карат коли по пътищата въобще не са чували за дот,размер,шарка,зимни,летни и т.н.
е, те твоите са били запазени, затова не си имал ядове, вероятно
да купиш "нови" гуми със стар ДОТ е като да купиш кола без документи ... котка в чувал.
Бяха докарани от Германия

БМВ и пак БМВ и пак БМВ...БМВ
- Biogame
- старши ентусиаст
-
- Кара: E61 530d ; E46 330ci convertible
- Мечтае да кара: Всичко що е BMW
- Детайли за колата: E61 3.0d ++
E46 3.0i ++
Дори и стара гумата,мека ли е няма проблем,обаче изпечена и твърда като пластмаса ей там е проблема.
Карах едни Toyo с около 5 мм грайфер и дот 2009 но бяха яко изпечени и си беше направо самоубийство с тях.
Карах едни Toyo с около 5 мм грайфер и дот 2009 но бяха яко изпечени и си беше направо самоубийство с тях.

- Dirty M5 driveR
- старши ентусиаст
-
- Кара: the real 5er
- Мечтае да кара: 0:00h. at La Sarthe
И то кво излиза - че трябва да ги видиш на живо, за да прецениш стават ли или не. А дори и тогава нямаш гаранция, че ще се държат като нова гума с пресен дот. За нормално каране ок - може и да не направиш разлика.
- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
В момента карам със един Dunlop SP 2000 от 98ма година
Гумите са с чертите и 7мм грайфер не са слагани никога и са стояли резервни. Еми кво да кажа гума като гума, колата завива и спира нормално с тях, противно на моите първоначални очаквания
Предишния ми комплект Dunlop Sport където бяха дот11 с 5-6мм грайфер се държеше по идентичен начин.

Гумите са с чертите и 7мм грайфер не са слагани никога и са стояли резервни. Еми кво да кажа гума като гума, колата завива и спира нормално с тях, противно на моите първоначални очаквания

Предишния ми комплект Dunlop Sport където бяха дот11 с 5-6мм грайфер се държеше по идентичен начин.
24 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2