Хлопане по неравности
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
- zafirovp
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW и VAG
Хлопане по неравности
Здравейте,
скоро бях на диагностика на ходова част. Всичко, което беше за смяна го подмених. Остана обаче едно едвам доловимо хлопане при преминаване през леки неравности. През дупките няма проблеми, но когато пътя е на бабуни се усеща едвам доловимо чукане във волана и хлопане. Някой може ли да даде съвет, къде да търся проблема? На два сервиза съм ходил и всички, казват, че ходовата част е в прилично състояние. Колата е Компакт м42.
скоро бях на диагностика на ходова част. Всичко, което беше за смяна го подмених. Остана обаче едно едвам доловимо хлопане при преминаване през леки неравности. През дупките няма проблеми, но когато пътя е на бабуни се усеща едвам доловимо чукане във волана и хлопане. Някой може ли да даде съвет, къде да търся проблема? На два сервиза съм ходил и всички, казват, че ходовата част е в прилично състояние. Колата е Компакт м42.
- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
Re: Хлопане по неравности
Рейката.
- bmw_power_1984
- Потребител
-
- Кара: e36
- Мечтае да кара: G-POWER M3 GTS
рейката колега или си прегледай тампоните на макферсоните към купето/бумбетата,прегледай да не са се охлабили макферсоните от към тампоните че и аз брах такива мъки и се оказа че ми се бяха охлабили макферсоните от контра гайкете незнайно как но факт 

- zafirovp
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW и VAG
Да, но съм карал доста време с разлуфтена рейка на кола без хидравлика, но звука и ударите във волана бяха други.
- Dirty M5 driveR
- старши ентусиаст
-
- Кара: the real 5er
- Мечтае да кара: 0:00h. at La Sarthe
Някой амортисьор може да хлопва. Също и разните втулки и лагерчета по кормилния прът.
- Борис_Малинов
- старши ентусиаст
-
- Кара: По-долу изброеното...
- Детайли за колата: F11 M550d , ///М3 EVO Sedan
...и едно лачено купенце Е-30 с м40б18.
...биалетки, единствено те тропат по-малки неравности, а в големи дупки просто нямат време да изтрополят. При вдигната кола, обече се хващат по-трудно, защото са под напрежение...
П.С. Но все пак е трудно през клавиатурата де се познае, кое точно тропа. Проверете щателно и бавно всички възли и агрегати по предницата.
П.С. Но все пак е трудно през клавиатурата де се познае, кое точно тропа. Проверете щателно и бавно всички възли и агрегати по предницата.

Нещата, които притежаваме...всъщност притежават нас!
..., който не се учи от историята, е обречен да я повтори!
- ///Mechov
- младши ентусиаст
-
- Кара: кУлУлО
Или е рейка или са биалетки
7 мнения
• Страница 1 от 1