Е36 318 тдс седан стокови пружини към спортни !!!
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
2 мнения
• Страница 1 от 1
- MECHO_MADRID
- Потребител
-
Е36 318 тдс седан стокови пружини към спортни !!!
здравейте !
въпроса ми е следният ! от стоково окачване на каква марка мога да се спра за спортното ? Имам в предвид че говоря за всичко от окачването .
искам да сложа ниски пружини + амортисьри + тампони на макферсона + биалетките + носачите + стабилизираща щанга.
тъй като съм нов и това е първата ми тема Ви моля да се сдържате от прекалените коментари .
Живея в МАДРИД ИСПАНИЯ ! тук просто има по голяам избор на марки и части за БМВ-та ! утре ще кача снимки на колата .
[color=#0040FF][/color]
въпроса ми е следният ! от стоково окачване на каква марка мога да се спра за спортното ? Имам в предвид че говоря за всичко от окачването .
искам да сложа ниски пружини + амортисьри + тампони на макферсона + биалетките + носачите + стабилизираща щанга.
тъй като съм нов и това е първата ми тема Ви моля да се сдържате от прекалените коментари .
Живея в МАДРИД ИСПАНИЯ ! тук просто има по голяам избор на марки и части за БМВ-та ! утре ще кача снимки на колата .
[color=#0040FF][/color]
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Re: Е36 318 тдс седан стокови пружини към спортни !!!
Драсти и добре дошъл, ще те посъветвам преди да пускаш теми на поразия, седнеш и да попрочетеш малко в раздела, има стотици теми по всички въпроси които биха ти били интересни като новак.
Чак след това ако нещо изпъкне като неясноти питай ще ти кажем.
Чак след това ако нещо изпъкне като неясноти питай ще ти кажем.

2 мнения
• Страница 1 от 1