Заключен волан!
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- djbibo
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e36 325 convertible
- Детайли за колата: e36 320
e36 325 convertible
Заключен волан!
Здравейте колеги,
Днес конзолата ми се прееба и заключи волана. Паленето го направих, но волана остана заключен. Самата ключалка за ключа не мога да я сваля. Въпроса ми е, как мога да махна това заключване на волана?
Благодаря предварително
Днес конзолата ми се прееба и заключи волана. Паленето го направих, но волана остана заключен. Самата ключалка за ключа не мога да я сваля. Въпроса ми е, как мога да махна това заключване на волана?
Благодаря предварително

добавяне на фенове към фейбсук страница
- em1l
- младши ентусиаст
-
- Кара: Го на Ракйя
- Мечтае да кара: на ракия и да си разреждам с вода или бърза HONDA
- with-fox
- BMW fanatic
-
- Кара: ИСТРЕБИТЕЛ мечнае за СОВАЛКА
- Детайли за колата: e36 330i
Re: Заключен волан!
разглабяи клучалката и прави тези работи от темата на колегата но недеи да чупеш нищо сичко е доста крехко там и аз така и накрая куповах нов кормилен прът
- djbibo
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e36 325 convertible
- Детайли за колата: e36 320
e36 325 convertible
Махнах блокажа на волана както е показано в темата на колегата (въртях 40 мин с отверка :Д ). Сега паля с пластмасата с клемите и търся вариант за палене с бутон. Ако някой знае, как да вържа имобилайзера да работи с ел. ключ и стартера да върти с бутон нека да каже 

добавяне на фенове към фейбсук страница
- PaCk0o
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: e36 m3
извинявам се че вдигам стара тема ама не намерих друга. Днеска направих голяма простотия счупих си механизма или там каквото е което заключва волана
волана вече не се заключва, патрона за паленето е добре, обаче въпроса ми е може ли там което се е счупело както карам да заседни някъде докато карам и да ми се заключи волана и да стани някоя беля?
нещо съм се объркал, пак се заключва волана ще се търси вариант да се премахне изобщо заключването ако някой знае как става при е36 да сподели

нещо съм се объркал, пак се заключва волана ще се търси вариант да се премахне изобщо заключването ако някой знае как става при е36 да сподели

5 мнения
• Страница 1 от 1