пали и гасне
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
пали и гасне
При студен двигател като стартирам припалва и изгасва.Трябва да натисна педала на газта да задържа за известно време да позагрее и се оправя.Не съм в час на инжекциите,примерно при карборатора автоматичния смукач прави подобен проблем.Тук има ли някаква такава клапа?
- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
няма автоматичен смукач ,виж си датчика за температурата(завит е някъде на блока) . тука има качен мануал за Е36 където пише как да го провериш сам ,смъкни си го
- Harrys
- Потребител
-
- Кара: e36 320 Touring
И при мен беше точно така! Оказа се ,че смуче въздух от един маркуч. Иначе виж стъпковото моторче дали е чисто.
...........
Благодаря.Стъпковото моторче е онова малко по надоло от инжекцията и в него влиза един маркуч нали?
- Harrys
- Потребител
-
- Кара: e36 320 Touring
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... E%F0%F7%E5
виж в тази тема за стъпковото моторче! И огледай дали всички маркучи там са ти добре стегнати
виж в тази тема за стъпковото моторче! И огледай дали всички маркучи там са ти добре стегнати
..........
Днес промих стъпковото моторче.Поне засега колата не гасне но пък държи много ниски обороти.През горния отвор на моторчето се вижда една клапа,при мен тя открива отвора на 50% така ли трябва да е или е запецнала нещо?
7 мнения
• Страница 1 от 1