Проблем при е36 318и
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- samfo
- Потребител
-
- Кара: E36 318i :)
- Мечтае да кара: e46 320d със blow off clapan c(:
- Детайли за колата: БЕГАЧКА!
Проблем при е36 318и
Здравейте , нов съм , но от доста отдавна исках баварец
и най-накрая си взех. Колата е BMW e36 318i 1994г. Климатроника с врътките , ел. стъкла , ел огледала. От два дена съм и собственик , много ме радва. Колата е на газ с обикновена газова уредба BRC , да питам нормално ли е със 30 литра газ , да мина само 90км градско?
Ако и намаля газта гърми , киха не е добре , искам съвети. Не я настъпвам , вярно давам газ , но на някой друг завой.

- biser_316
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 316 компакт
Re: Проблем при е36 318и
ами колега почваш с нормалните консомативи въз.филтер свещи и т.н.но според мен никога няма да я направиш да работи хубаво с обикновена газова.орянтирай се кам инжекцион или си я карай на бензин и махни тази газова.изказвам просто мнение .не искам да те ангажирам с него.тва е моята гледна точка.
- no.breaks
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е36 М43
Определено не е нормално да се минават толкова малко километри, според мен първо я виж на бензин горе долу какъв ти е разхода. Аз съм с инжекцион и минавам горе долу 300 км. с тези 30 литра, като разхода бензин/газ ми почти еднакъв. Виж я на бензин, защото проблема може да не е само в газта. Има доста колеги които карат с обикновена газова и нямат такъв проблем иначе и според мен инжекциона е в пъти по-добър. След това ако на бензин нямаш проблем отиди при някой сервиз за газ там могат много да ти помогнат.
- Драгослав
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46XI / W164
С 30литра газ е много не нормално да минаваш 90км. Да не изтича тази газ от някъде? Моята кола е 1и8 М43 и в града ми гори 10-12л. бензин.
- samfo
- Потребител
-
- Кара: E36 318i :)
- Мечтае да кара: e46 320d със blow off clapan c(:
- Детайли за колата: БЕГАЧКА!
Значи на бензин колата не запали , смъкнах задната седалка , видях 2 капака , проверих ток отива , от лявата страна с две букси където е капака... явно помпата е заминала , сряда ще се занимавам повече време , защото тогава почивам. Интересуваме от сервото , маркуча където върви към двигателя има нещо като кранче , то каква роля играе?
5 мнения
• Страница 1 от 1