Въпрос относно обява .
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- zigo
- младши ентусиаст
-
- Кара: e46 328ci
Re: Въпрос относно обява .
Колега, работя на автокъща и да ти кажа не се залъгвай по външния вид на колите
Това че са изпрани и пастирани нищо не значи, но все пак ако гледаш кола от автокъща гледай всичко под лупа, защото се правят много побългарявания по колите. Успех 

- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
JOGI написа:vld написа:Колега не си прав, на Е36 фейслифта е поетапен, специално бронята се монтира от началото на 1995г.
И аз бих отишъл да видя светло синия компакт.
ахам и аз преди бях останал с впечатлението, че е от по-рано, но след това в етк видях, че я дават от 9/96. но като знам и там колко неточности има..![]()
а за цифрата, не съм пробвал, директно го написах с 2. няма друга, която да изглежда по този начин долу в края
Точно затова гледай в realoem.com или bmwfans.info, там неточности няма.

аз реала го ползвам, понеже ми е най-удобен, но при тях нали информацията е от етк, би трябвало да е еднакво
а сега пак разгледах, при по-късните с решетката дават само наполовина боядисаните брони с различни номера, една от 9/93 до 9/96 и след 9/96 друга. вече на вид дали имат разлика, едва ли

- skipper
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: сред идиоти.
- Мечтае да кара: e31 850csi
zigo написа:Колега, работя на автокъща и да ти кажа не се залъгвай по външния вид на колитеТова че са изпрани и пастирани нищо не значи, но все пак ако гледаш кола от автокъща гледай всичко под лупа, защото се правят много побългарявания по колите. Успех
Има такова нещо . За 3 месеца се нагледах на " Перфектно техническо и външно състояние! Реални километри! " ," Уникат", "Палиш и тръгваш"

Oo (|||)(|||) oO
First law of electronics: "Every device is powered by the white smoke that resides within it, when the white smoke comes out, the device doesn't work anymore.
First law of electronics: "Every device is powered by the white smoke that resides within it, when the white smoke comes out, the device doesn't work anymore.
19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2