питане за е36

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 320i m52

питане за е36

Мнение от niki0007 » 13 Мар 2013, 18:45

зд колеги от няколко дена забелязах като е загасена колата ми светят пикселите на километрите от какво може да е и вьзможно ли е да ми падне акомулатора
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: е36 М43

Re: питане за е36

Мнение от no.breaks » 13 Мар 2013, 18:55

светят със същия ярък отенък или съвсем бледо? По принцип съм забелязал, че на мен така борда ми свети и часаовника но е съвсем бледо и лампите отзад не светят, ами просто от ъгъла на светлината се вижда примерно колко е часа. Акумулатора със сигурност няма да падне, но ако има някаква отечка и затова се получава този проблем вече трябва да прегледаш. Само със откачане на таблото и неговото преглеждане почистване не съм сигурен дали би се оправило. Ако отзад си слагал диоди вместо крушки пак е възможно на изваден ключ да свети съвсем бледо ;) това е заради съпротивлението. Имаше и една тема, че когато дадена от тези крушки изгори имаме и диоди пред тях и може и заради това е нека някой по запознат ти каже.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW 318i, sedan, 11.97

Re: питане за е36

Мнение от 00700 » 14 Мар 2013, 12:30

niki0007 написа:зд колеги от няколко дена забелязах като е загасена колата ми светят пикселите на километрите от какво може да е и вьзможно ли е да ми падне акомулатора

Виж дали това ти го прави и нощем. Може да се отразява светлината.
Изображение

Назад към E36