питане за е36
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
3 мнения
• Страница 1 от 1
- niki0007
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320i m52
питане за е36
зд колеги от няколко дена забелязах като е загасена колата ми светят пикселите на километрите от какво може да е и вьзможно ли е да ми падне акомулатора
- no.breaks
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е36 М43
Re: питане за е36
светят със същия ярък отенък или съвсем бледо? По принцип съм забелязал, че на мен така борда ми свети и часаовника но е съвсем бледо и лампите отзад не светят, ами просто от ъгъла на светлината се вижда примерно колко е часа. Акумулатора със сигурност няма да падне, но ако има някаква отечка и затова се получава този проблем вече трябва да прегледаш. Само със откачане на таблото и неговото преглеждане почистване не съм сигурен дали би се оправило. Ако отзад си слагал диоди вместо крушки пак е възможно на изваден ключ да свети съвсем бледо
това е заради съпротивлението. Имаше и една тема, че когато дадена от тези крушки изгори имаме и диоди пред тях и може и заради това е нека някой по запознат ти каже.

- 00700
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW 318i, sedan, 11.97
Re: питане за е36
niki0007 написа:зд колеги от няколко дена забелязах като е загасена колата ми светят пикселите на километрите от какво може да е и вьзможно ли е да ми падне акомулатора
Виж дали това ти го прави и нощем. Може да се отразява светлината.
3 мнения
• Страница 1 от 1