Проблем с табло при Е36
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
3 мнения
• Страница 1 от 1
- smarfcho
- Потребител
-
- Кара: Е36
Проблем с табло при Е36
Здравейте,
Проблема с таблото ми, че на моменти е дискотека и се губят показанията на стрелките. Четох за някакъв кварцов елемент, но имам един въпрос и за това пускам тази тема.
След като си извадих таблото забелязах, че електронните елементи на които трябва да видя спойките са зад пластмасов капак. Единствено, което мога да направя е да разделя задния панел от предния панел на таблото. Пластмасата е занитена за платката и за да видя електронните елементи трябва да счупя пластмасовите нитове, което не ми се иска. Ще се радвам да ми дадете някакъв съвет.
Карам E36, 115 к.с., 1.8, 1994 г.
Проблема с таблото ми, че на моменти е дискотека и се губят показанията на стрелките. Четох за някакъв кварцов елемент, но имам един въпрос и за това пускам тази тема.
След като си извадих таблото забелязах, че електронните елементи на които трябва да видя спойките са зад пластмасов капак. Единствено, което мога да направя е да разделя задния панел от предния панел на таблото. Пластмасата е занитена за платката и за да видя електронните елементи трябва да счупя пластмасовите нитове, което не ми се иска. Ще се радвам да ми дадете някакъв съвет.
Карам E36, 115 к.с., 1.8, 1994 г.
- HowDouWantit
- младши ентусиаст
-
Re: Проблем с табло при Е36
Колега ,нещо не си гледал достатъчно внимателно ,таблото се разглабя и е от 3 основни части.
Преден панел
Самата платка със измервателните уреди
и заден панел където са наредени крушките и буксите.
Платката и предния панел се разделят едно от друго по средством 3 пишляка които се завъртат и таблото се разглабя...
Преден панел
Самата платка със измервателните уреди
и заден панел където са наредени крушките и буксите.
Платката и предния панел се разделят едно от друго по средством 3 пишляка които се завъртат и таблото се разглабя...

- smarfcho
- Потребител
-
- Кара: Е36
Re: Проблем с табло при Е36
Ами малко по - късно ще ти покажа снимки да видиш какво имам предвид.
3 мнения
• Страница 1 от 1