Смяна на волан(е36) без бег към същия с бег
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
- vedesign
- Потребител
-
- Кара: BMW E36
Смяна на волан(е36) без бег към същия с бег
Колеги едно питане... искам да сменя волан на е36 седан. Волана е без еЪрбег, искам да и сложа волан с еЪрбег, как да го направя и възможно ли е? Не ми трябва да работи бега на новия и ако може да махна самата възглавница от вътре и т.н. Очаквам коментари и мнения ! Мерси предварително. Слагам снимки на предишния и на "новия"!
Поздрави!
1:(преди)
2:(след)
Поздрави!
1:(преди)
2:(след)
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
Re: Смяна на волан(е36) без бег към същия с бег
Бег няма да имаш, защото нямаш инсталация тва е ясно, обаче и клаксон няма да имаш също, понеже лентовия кабел е съвсем различен. Ще трябва малко рязане на кабели за да подкараш бибитката.
- iliew
- ентусиаст
-
- Кара: Каквото има..
- Мечтае да кара: .....
Аз пьк сложих малко по различен волан с бег(стария ми беше без....като на колегата)....и клаксон си имам....
- vedesign
- Потребител
-
Някой от Варна да помага с монтажа ???
Ако има желаещи и знаещи, ще съм благодарен!

имаш ли снимка на този с бега отзад, да видя как е и да ти напиша какво точно ти трябва
- vedesign
- Потребител
-
JOGI написа:имаш ли снимка на този с бега отзад, да видя как е и да ти напиша какво точно ти трябва
За ставането волана си става, обаче отзад няма писти като на моя (обикновения) ами има само букси, ако го сложа новия, веднага ще счупя (пишката) на моята бибитка която се опира на пистата на волана.. Въпроса е как да го преправя, та поне свирка да имам..
чак сега виждам, че си отговорил.. ще напиша все пак, ако още не си го сложил.
снимка ми трябваше, за да видя отзад слип ринга как е, но би трябвало да е като при останалите.
значи първо махаш пластмасата, на която се слагат ръчките и взимаш друга, с място за пин от лявата страна, също и пина ти трябва, понеже твоя волан не използва такъв.
това са номер 8 и 12 от схемата. тях мога и да ти ги пратя, имам ги
http://www.realoem.com/bmw/showparts.do?model=CD11&mospid=47447&btnr=32_0909&hg=32&fg=30
въпросната пишка за клаксона я махаш и кабела й /кафяво-червен/ го връзваш за кафявия, който е на бяло-черната букса от лентовия кабел. другата букса ти е за бега и я оставаш така, тя не ти трябва. и вече имаш клаксон и си готов
снимка ми трябваше, за да видя отзад слип ринга как е, но би трябвало да е като при останалите.
значи първо махаш пластмасата, на която се слагат ръчките и взимаш друга, с място за пин от лявата страна, също и пина ти трябва, понеже твоя волан не използва такъв.
това са номер 8 и 12 от схемата. тях мога и да ти ги пратя, имам ги
http://www.realoem.com/bmw/showparts.do?model=CD11&mospid=47447&btnr=32_0909&hg=32&fg=30
въпросната пишка за клаксона я махаш и кабела й /кафяво-червен/ го връзваш за кафявия, който е на бяло-черната букса от лентовия кабел. другата букса ти е за бега и я оставаш така, тя не ти трябва. и вече имаш клаксон и си готов
7 мнения
• Страница 1 от 1