Аварийните
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
- Lila_Angel
- младши ентусиаст
-
Аварийните
Не ми се смейте много, но имам следният проблем:
Вчера сутринта, както си карам и си пия кафето в колата ми се наложи да спря рязко. От въпросното действие цялото ми кафе се разля върху скоростите и копчето на аварийните. В резултат сега не ми работят аварийните.
Някакви идеи какво да правя???

Вчера сутринта, както си карам и си пия кафето в колата ми се наложи да спря рязко. От въпросното действие цялото ми кафе се разля върху скоростите и копчето на аварийните. В резултат сега не ми работят аварийните.
Някакви идеи какво да правя???

- Se7ven
- ентусиаст
-
- Кара: BMW X5, Е60, Е30
- Мечтае да кара: с талон
- Детайли за колата: БМВ
Сваляш копчето за аварийните и го разглобяваш и чистиш от кафето, ако е било без захар може да има по -малко щети. 

- Lila_Angel
- младши ентусиаст
-
mitak_o написа:махаш кожата на скоростния лостот долу , и буташ копчето да излезе на вън
мерси много!

- X-citer
- АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
-
- Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
- Кара: E53 Х5 3.0d
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
Lila_Angel написа:а как да сваля копчето???
Ако мислиш, че няма да се справиш спокойно можеш да ползваш жокер и да се обадиш на приятел. Тъкмо с колегата ти ще докажем, че ставаме не само за на маса

- Shubret0069
- кандидат ентусиаст
-
Може и да не сваляш копчето
Ако се е намокрило, най вероятно е дало на късо и ти е изгорял бушона, виж първо дали са ти здрави всички бушони

Ако се е намокрило, най вероятно е дало на късо и ти е изгорял бушона, виж първо дали са ти здрави всички бушони

- Митко Ганчев
- старши ентусиаст
-
То хубаво ама ако кафето е било със захар как ли хубаво ше лепне после...като баба ми като залее дистанционното с баклава

8 мнения
• Страница 1 от 1