Монтаж на халогени, без стойки - ето как :)

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

Аватар

Монтаж на халогени, без стойки - ето как :)

Мнение от 4len4o » 06 Мар 2013, 16:13

Здравейте. :wave: Преди време пуснах тема "Въпрос за халогени" в, която исках да разбера - Как да си монтирам халогени без стойки? Чух интересни мнения и идеи. :D Сега бих искал да Ви покажа как си монтирах халогените без стойки т.е какво е развитието по темата.... Искам да се извиня на "vld" ...ako с нещо съм го засегнал, не съм ги лепил с "плюнка", нито с "тиксо", а с подръчни средства, малко време и Сръчност ...успях да се справя. :yes:

Re: Въпрос за халогени?

Мнение от vld » 01 Мар 2013, 8:38
:banghead:
Не се толерира, лепене с тиксо, връзване с тел, силикон, плюнка и така нататък, още по малко пък теми насърчаващи за такъв мунинг ;)

Използвах малко силиконова лента и подръчни материали, от снимките се вижда. Добре се захванаха халогените, след направени 15 км градско все още са си на местата :mhihi: Ако имам някакви проблеми или доизпипвания, ще споделя във форума. Наясно съм, че темата е малко "направи си сам", обмислям в бъдеще покупка на BMW Z4, компакта е на 20 години, но все още във форма :driving: :D
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Re: Монтаж на халогени, без стойки - ето как :)

Мнение от bum_bum » 06 Мар 2013, 19:44

Купи едно топче тел, пакетче свински опашки и туба силикон да имаш и за 4-ката :mhihi:

Колега, едно БМВ на 5 години може да е кенеф като го почнеш с подръчните материали, както и 20 годишно да е все още БМВ ако го поддържаш подобаващо.
Изображение

Назад към E36