Монтаж на халогени, без стойки - ето как :)
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
2 мнения
• Страница 1 от 1
Монтаж на халогени, без стойки - ето как :)
Здравейте.
Преди време пуснах тема "Въпрос за халогени" в, която исках да разбера - Как да си монтирам халогени без стойки? Чух интересни мнения и идеи.
Сега бих искал да Ви покажа как си монтирах халогените без стойки т.е какво е развитието по темата.... Искам да се извиня на "vld" ...ako с нещо съм го засегнал, не съм ги лепил с "плюнка", нито с "тиксо", а с подръчни средства, малко време и Сръчност ...успях да се справя.
Re: Въпрос за халогени?
Мнение от vld » 01 Мар 2013, 8:38

Не се толерира, лепене с тиксо, връзване с тел, силикон, плюнка и така нататък, още по малко пък теми насърчаващи за такъв мунинг
Използвах малко силиконова лента и подръчни материали, от снимките се вижда. Добре се захванаха халогените, след направени 15 км градско все още са си на местата
Ако имам някакви проблеми или доизпипвания, ще споделя във форума. Наясно съм, че темата е малко "направи си сам", обмислям в бъдеще покупка на BMW Z4, компакта е на 20 години, но все още във форма

Re: Въпрос за халогени?
Мнение от vld » 01 Мар 2013, 8:38

Не се толерира, лепене с тиксо, връзване с тел, силикон, плюнка и така нататък, още по малко пък теми насърчаващи за такъв мунинг

Използвах малко силиконова лента и подръчни материали, от снимките се вижда. Добре се захванаха халогените, след направени 15 км градско все още са си на местата

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Re: Монтаж на халогени, без стойки - ето как :)
Купи едно топче тел, пакетче свински опашки и туба силикон да имаш и за 4-ката
Колега, едно БМВ на 5 години може да е кенеф като го почнеш с подръчните материали, както и 20 годишно да е все още БМВ ако го поддържаш подобаващо.

Колега, едно БМВ на 5 години може да е кенеф като го почнеш с подръчните материали, както и 20 годишно да е все още БМВ ако го поддържаш подобаващо.
2 мнения
• Страница 1 от 1