Проблем някакв савет за ел.стаклото!!!
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
2 мнения
• Страница 1 от 1
- juiloo_cazar
- Потребител
-
Проблем някакв савет за ел.стаклото!!!
Наскоро си купих Е36 318ис копе.Като си го взех лявия прозорец си беше ок но след 10-15 сваляния се надра МНОГО на 3-ри места.Започна да се движи много бавно и т/н.
Отидох на маистор и тои ми каза-Купуваш си една врата(2-ра рака)(100лв),или трябва да се мъча и за труд щте трябва да ти взема дори повече.Или да взема един чук и да започна да удрям по дръжката(от вътре)заштото от там ми идват проблемите
Самата дръжка някак си е влязла на вътре и упира.
НЯКАКАВ савет,или някои маистор ама да е маистор.
Отидох на маистор и тои ми каза-Купуваш си една врата(2-ра рака)(100лв),или трябва да се мъча и за труд щте трябва да ти взема дори повече.Или да взема един чук и да започна да удрям по дръжката(от вътре)заштото от там ми идват проблемите
- 7S\/E7OSLA\/
- ентусиаст
-
- Кара: BMW X5 E70 08.2010
- Детайли за колата: Сив металик
Re: Проблем някакв савет за ел.стаклото!!!
juiloo_cazar написа:Наскоро си купих Е36 318ис копе.Като си го взех лявия прозорец си беше ок но след 10-15 сваляния се надра МНОГО на 3-ри места.Започна да се движи много бавно и т/н.
emi хвани я разглоби тая врата де -всичко се вижда под кората майни ги тия майстори кви ти ги говорят ...!!!
2 мнения
• Страница 1 от 1