Въпрос свързан с покупката на Е36?!?
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
35 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- _BoBI_
- ентусиаст
-
- Кара: 330Ci SMG, Suzuki GSX-R 750cc
Alexi написа:Боби ти БМВ нямаш ,ама много приказваш и много книги четеш .. човека пита за мнения на собственици ми се струв
Да преди два дни гледах едно 325 да го купя над 200 коня с чипове и неща хич не ме гледай какво имам и какво няма

Чел съм 10-ти тема най-малко за разхода на 320-ките и за вървежа има, а за вървежа се убедиих преди 6 дни когато се вдигнахме и заминахме на Бояна да се забавляваме питай Engi с неговото 320 която е едно от най-читавите в клуба горе долу как се движеше до последно с една ИС-ка с която се гонеше, до трета ИС-ката беше с половин кола до него, иначе 320-ките много повече вървели от ИС-нали

Да много приказвам защото съм гледал разни неща и не съм чел книги а разходите на хора които пишат тук и съм сравнявал

Пиша като се позовавам на доказателства не на празни приказки такаче мисля, че приключихме и не искам да пиша повече

- bmwdriver
- старши ентусиаст
-
- Кара: на 1,6 бара
- Мечтае да кара: 911
- _BoBI_
- ентусиаст
-
- Кара: 330Ci SMG, Suzuki GSX-R 750cc
Никога не съм казвал, че когато имаш добра кола и си ти харесва трябва да я сменяш.
Всеки сам прави избора си
Всеки сам прави избора си
- bmwdriver
- старши ентусиаст
-
- Кара: на 1,6 бара
- Мечтае да кара: 911
bmwdriver написа:Момчета,от тук нататък искам да чета мнения само по темата,а не 320 vs.318 is.Всяко такова ще бъде трито незабавно![]()
Боби,това прочете ли го или го пропусна?
35 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3