Още един проблем с чистачките...

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E46 330D
Мечтае да кара: E36 M3

Още един проблем с чистачките...

Мнение от JayCutler » 07 Яну 2013, 22:18

Колеги, знам че за тези мити чистачки са изписани тонове, но...
Ето, че все излиза нещо ново...
Така симптомите са ясни работят си както си искат.Пускам ги на първа степен те тръгват на втора, спирам ги, а те не спират...поработват малко и зацепват и повече не тръгват.Единственото спасение е спиране и изваждане на ключа.
Така смених синият модул още пролетта ( когато ми почнаха и проблемите) но не се оправи.Търсих други решения, но не намерих и така ги оставих.. но когато и да са ми трябвали лятото всичко си беше 6.. тъкмо се зарадвах, че са се оправили някак си и отново греда.
Според мен влагата или ниските температури влияят на нещо, което създава проблема, но...
Моля, знаещите да подскажат :).
:bchug:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Re: Още един проблем с чистачките...

Мнение от bobbyblabby » 12 Яну 2013, 23:07

не знам дали си сменял лостчето на чистачките, но за мен от там ти идва проблема. Нещо някъде окъсява и чистачките си бачкат... Смени го с друго лостче , има евтини варианти за друг 2-ра ръка из форума и да видим дали има резултати.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E46 330D
Мечтае да кара: E36 M3

Re: Още един проблем с чистачките...

Мнение от JayCutler » 02 Мар 2013, 19:59

bobbyblabby написа:не знам дали си сменял лостчето на чистачките, но за мен от там ти идва проблема. Нещо някъде окъсява и чистачките си бачкат... Смени го с друго лостче , има евтини варианти за друг 2-ра ръка из форума и да видим дали има резултати.

Смених датчика, отново.
Този път нещата си бачкат уж.Но се получи странен ефект.
Значи ако при запалване чистачките си вървят вече в дъжд мога да карам, колкото и на която степен искам няма проблем.
Но понякога паля пускам чистачките на първа или втора степен и после не мога да ги спра...гася колата, вадя ключа, след това я паля и всичко вече е тип топ....
Определено е нещо по тоците.
Мисля да сменя и лостчето.Ще пиша какво се е случило.
Изображение

Назад към E36