Гърнета за 318ис.. Въпрос?
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
- bavaromobila
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: M3 GTS
Гърнета за 318ис.. Въпрос?
Колеги решил съм да си правя колата с 2 гърнета в двата края на бронята. Не искам да слагам разни тЮнинг задни гърнета, а оригинални. Предложете ми някакви задни гърнета с един изход отзад. Не искам да са също и от ИС-ка, защото звука не ми харесва на оригиналното пък и вече са си на доста годинки и няма да са здрави 100%. От е46 гърнетата как са като звук, тези от 318 или 320 ще станат ли? Навил съм се за такива от Е46 318, но ще видя какво ще кажете вие.
Благодаря
Благодаря

- svilgg
- ентусиаст
-
- Кара: 97' E36 m43b18 sedan
- Мечтае да кара: E34
Re: Гърнета за 318ис.. Въпрос?
отдясно неможеш да сложиш гърне
нали ако искаш да стане като хората а не като подарено ...
нали ако искаш да стане като хората а не като подарено ...
- dicho0o
- младши ентусиаст
-
- Кара: E91 LCI/е36 дрифтачка
За отдясно евентуално от тези афтърмаркет да си вземеш две от кръглите,малките и може и да се събере.Иначе оригинално няма да стане,то дори оригиналното и чупка си има,не е право.Другия вариант е да режеш от колата,да кърпиш и да направиш място за голямо гърне.
Ако направиш нещо постни снимка,защото и аз имам интерес,обаче чакам по-топли дни.

Ако направиш нещо постни снимка,защото и аз имам интерес,обаче чакам по-топли дни.

- nakoone
- ентусиаст
-
- Кара: Touring
- bavaromobila
- кандидат ентусиаст
-
Оставете работата за слагането, интересува ме звука
Много ли тиха ще стане с 2 задни гърнета ? От е36 е ясно, че няма да станат, но от Е46 доколкото виждам са прави... Афтърмаркет не искам и няма такъв вариант изобщо да мисля за тях. Просто се интересувам от звука. Оригиналното на Ис-ка дрънчи много гадно, на Е46ците так ли е ?

Не бе ясно е, че с флекса може да стане нещо, но наистина не можеш да събереш гърне вдясно.
От Е46 е по-плитко, но не и по-малко, просто не виси толкова надолу, пак се качва нагоре на оригиналното място до края, за да седят прави тръбите.
Единственият вариант е елипсовидни гърнета от 2те страни, които са макс. 15см във височина и колкото можеш на ширина. Но те ще са поръчкови. Ако ги направиш с бленди и камери, ще е тихо. Зависи как ги правиш, може да стане и по-шумно.
От Е46 гърнетата са точно толкова шумни като от Е36.
Дрънченето от ауспусите при М42/М44 почти никога не идва от задното гърне, а от средното и това на мястото на катализатора, ако нямаш.
Успех и не съсипвай купето, прекалено малко останаха здрави такива вече...
От Е46 е по-плитко, но не и по-малко, просто не виси толкова надолу, пак се качва нагоре на оригиналното място до края, за да седят прави тръбите.
Единственият вариант е елипсовидни гърнета от 2те страни, които са макс. 15см във височина и колкото можеш на ширина. Но те ще са поръчкови. Ако ги направиш с бленди и камери, ще е тихо. Зависи как ги правиш, може да стане и по-шумно.
От Е46 гърнетата са точно толкова шумни като от Е36.
Дрънченето от ауспусите при М42/М44 почти никога не идва от задното гърне, а от средното и това на мястото на катализатора, ако нямаш.
Успех и не съсипвай купето, прекалено малко останаха здрави такива вече...
- 00700
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW 318i, sedan, 11.97
Няма невъзможни неща, всичко е въпрос на желание. Друг е въпроса има ли смисъл, да се прави ... !

- petio_bmw 318is
- ентусиаст
-
- Кара: M42 POWER
Купуваш две гърнета за мотор и си ги слагаш без проблем,ако средното и катализатора са ти здрави,няма да е много шумно,както ти го е обяснил liloff.Ако вземеш други гърнета, дясното трябва да го направиш плоско отгоре или да режеш ламарини по колата,ама тея големи оргинални гърнета,много зор да станат отдясно,иначе с тях ще е най-тиха.Ама то като върви ,а не бръмчи къв ти е кефа

- bavaromobila
- кандидат ентусиаст
-
9 мнения
• Страница 1 от 1