Избор на аларма?
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
- mirmidon
- кандидат ентусиаст
-
Избор на аларма?
Вкарах колата преди 2 седмици от Австрия и се налага да сложа аларма, за да нарпавя каско. Според вас коя е най-подходящата аларма за моята кола. Къде мога да я закупя и на каква цена?
B M W и всички останали!
- t0sh
- старши ентусиаст
-
- Кара: m52 e36
- Мечтае да кара: е38 ;)
- Детайли за колата: е36
ами по преценка, те ако са решили да те дигат и най-добрата да сложиш отърване няма. Въпроса е да си затрахован+маркиран поне, иначе просто 100% си дигнат. И аз се чудих и засега съм с някякъв среден-нисък клас за 140 кинта, 3 степенен датчик за удар, писуква ако не си затворил и заключваш, светка после ако е свирила в зависимост дали лек удар по-силен или са опитвали да я палят, по желание може да вдига стъкла ако е и добър монтьора
монтираха ми я точно до КАТ сервизите, чисто бачка момчето но аз просто бързах за 1 ден всичко (транзитки маркировка застраховка аларми мита...) и отидох там, вероятно има и по-добри места
в момента и се чудя с обемен датчик с гсм модул, че както попроверих мойта гумите могат да ги дигнат без да писукне, а и като се разсвири обичам да знам че свири
някой с инфо за тези с обемен датчик (облъчващите радари) - че чух някои по-евтини лятото по жегите сами се пускали като се понагрее и подобни? а ако трябва да е всичко ок към 450+ кинта отивало ?

монтираха ми я точно до КАТ сервизите, чисто бачка момчето но аз просто бързах за 1 ден всичко (транзитки маркировка застраховка аларми мита...) и отидох там, вероятно има и по-добри места
в момента и се чудя с обемен датчик с гсм модул, че както попроверих мойта гумите могат да ги дигнат без да писукне, а и като се разсвири обичам да знам че свири

някой с инфо за тези с обемен датчик (облъчващите радари) - че чух някои по-евтини лятото по жегите сами се пускали като се понагрее и подобни? а ако трябва да е всичко ок към 450+ кинта отивало ?

- NAPSTERS
- старши ентусиаст
-
- Кара: Каквото запали
евтина с всички екстри МАК 200 S и работи железно с плаващ код вграден имобилаизер и още куп програмируеми глупости за 90 лв.
официалния представител е в блока срещу импас 56
официалния представител е в блока срещу импас 56
- mirmidon
- кандидат ентусиаст
-
Не съм от София. Дай малко по-подробна информация от къде може да се закупи тази аларма.
B M W и всички останали!
- NeoPrint
- бай печатар
-
- Кара: E34 525tds-A
- Мечтае да кара: Е38 728i
Само такива ползвам от 5-6г. и съм по-доволен от МАК!
http://www.bsm-bg.com/
Ваското1 от форума ги монтира повече от читаво
http://www.bsm-bg.com/
Ваското1 от форума ги монтира повече от читаво

- mirmidon
- кандидат ентусиаст
-
Как мога да погледна цените на тези аларми в сайта и ти коя би ми препоръчал?
B M W и всички останали!
6 мнения
• Страница 1 от 1