LED Ангелски очи

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

Потребител
Аватар
Кара: BMW 318 IS
Мечтае да кара: BMW

LED Ангелски очи

Мнение от Denislav_Abruzzi » 10 Фев 2013, 0:14

Колеги изръсих се 100 тина лева за ангелски очи за e36 и се вкарах в приключение.Изчетох всичките теми сигурно във форума гледах клипчета как се монтира и си викам кво пък нищо сложно.Свалих фара,разглобих и до тук.Тоя пущиняк ринга само пада,изобщо не се задържа никаде,на една страна застава,и като сложа стъклото отгоре и падне или се завърти,а не ми се иска примерно да наслагам лепенките и да не стане,и без тях да остана.Отделно както съм скаран с електрониката тез от магазина ми го пратили без някво упътване и то един голям кабел с мн разклонения,реле,бушон,крачета... Значи 3 часа си играх и нищо не направих само дето свалих стъклата от фаровете щот няма смисъл ги лепя пък после наново се разлепва,преди за същото време смених отзад носач,шенкел,полуоска.. Всеки ден съм от 8 до 6 на работа и свободното време ми е много ограничено.Немога си позволя всеки ден си играя с подобни неща и се надявам ми помогнете някой когото може да ми ги монтира ринговете.Сервиз,човек,колега от форума то се е видяло че ще се плаща какво да се прави :dunno:

ентусиаст
Аватар
Кара: внимателно
Мечтае да кара: самолет

Re: LED Ангелски очи

Мнение от u`F`o » 10 Фев 2013, 5:43

Няма какво да им се стряскаш колега. Взимаш си двойнолепещо тиксо или лента от някой магазин и ги фиксираш на стъкълцата. Аз понеже махах стъклата на късите та им слагах силиконец по краищата - на свален фар от вътрешната страна. Сваляй фаровете и си действай. Максимум за 2 часа ще се справиш, макар и да не знаеш какво точно да правиш. Колкото до навръзването - не съм точно сигурен как се прави, ама хващаш някой който знае какво е маса и ги връзвате за 10 мин след като са вече монтирани. Моите ги връзвах към габаритите - едни кафяви жици. Те така или иначе габарити повече няма да ти трябват.

Потребител
Аватар

Мнение от Denislav_Abruzzi » 10 Фев 2013, 8:49

То и незнам са дали е правилно...самият ринг не ляга на мястото на кръглото стъкло а малко по-надолу го избутвам и един вид се държи странично и като сложа стъклото пада(може би като има двойно залепващите лепенки като запада ще се задържи за стъклото то и ще е лесно да го фиксирам може и да бръкнеш от другата страна ма сложиш ли го за другото няма можеш..

http://eftini.com/angelski-ochi-led-ang ... 1086_1087#
отдолу комплекта ми е същия и имам едни пластмасови щипки и също незнам за каде се използват :help:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от fedoracore » 10 Фев 2013, 9:08

дано не си прекьснал някои от ринговете - от много махане и слагане .. елементарно е пак прочети темите.
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от Denislav_Abruzzi » 10 Фев 2013, 19:23

не работят си проверявах ги все пак работя много внимателно те са доста деликатни днес ще правя втори опит за монтаж :driving:

Назад към E36