Въпрос относно маркучи???
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
- dobrev3
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: X3 E83 2.0d; 330xd e91; E36 325tds
- Мечтае да кара: Е24 635CSi
Въпрос относно маркучи???

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- Gancho
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е61 530 Д/ Е34 525 тдс
- Мечтае да кара: M6 разбира се
Re: Въпрос относно маркучи???
Колега 318тдс нямат маслен радиатор(имат маслен топлообменик с антифриза),така че не е от него със сигурност.Може да са от е39,или от 725тдс.
- krasi2bmw
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW 325 dizel
Привет колега от 325 тдс не са моите ги сменях / по точно меката врьзка на единия миналото лято / , за маслен радиатор са но нямам идея от какьв
. Може някой колега да знае и да пише. Но от тройка не са
Ако имаш проблем с някой маркуч меката врьзка ми я смениха в Шумен за 6 лв. а О прьстени има навсякьде , цената за ремонт предполагам че и при вас ще е сьщата 

- dobrev3
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: X3 E83 2.0d; 330xd e91; E36 325tds
- Мечтае да кара: Е24 635CSi
И аз съм с 325тдс не са от там срвнявах ги и няма как да ги объркам, че това лято ми се налага да ги свалям ... не е проблема в меката връзка, ами е от твърдата от към радиатора е усукана и не влиза добре и не се оплътнява и тече масло, а тези тръби ги взех от един "колега" некоректен, който каза да беее от 325тдс са тръбите прати ми ги но нямах възможност аз да ги приема и след няколко дена като се върнах тръбите бяха в нас , звънях на колегата той каза че ще оправим нещата, а сега даже и не ми вдига , а пък администратора ми каза, че в момента профила му е блокиран поради некоректност и към други и сега питам от какъв модел са за да се опитам да ги продам за да купя други за моята.
4 мнения
• Страница 1 от 1