Бмв 325 Тдс Капе масло от ЕГР

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Re: Бмв 325 Тдс Капе масло от ЕГР

Мнение от BEN » 29 Яну 2013, 12:13

Coulthard написа:защото баце най-вероятно те мятат зад върбите те само монтаж демонтаж на тая помпа взимат 50лв за труд сещай се за 50лв как се отваря и се сменят гарнитурите... но има хора и хора.. дано за тия 100кинта всичко да направят :)

Колега ти сменял ли си уплътнения на ГНП-на ТВОЙТА КОЛА-предполагам НЕ,за да коментираш колко излиза една такава смяна!
Аз ще ти кажа моя опит от тая интервенция-навсякъде в Пловдив-от 360-450лв.-тва са безумни пари(мое мнение).
Порових се из форума и попаднах на колега който се занимава с това-вземи 180лв. сутринта в 9 бях пред сервиза в 13:00 си тръгнах за Пловдив с готова кола и 6 месеца гаранция.
Няма да споменавам колегата за не правя Реклама,ако някой иска кординати да пише на лично.
Та идеята ми беше,че такъв ремонт е в рамките на нормалното за илзезе към 200лв. но не и повече,несериозно е тва където пишете за 50-100лв ремонт.Или после е нормално да почнат темите-"смених гарнитурите на ГНП" и проблемите започнаха.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ше 325tds
Мечтае да кара: e46 330xd

Мнение от Coulthard » 29 Яну 2013, 14:49

викаш за 4 часа демонтаж на ГНП - разглабяне смяна гарнитури сглабяне и монтаж на колата центровка .... :) :yes: чакам мненията на Мишо и Пресо по темата :) но моето е изключително негативно :) и колега на моя тдс не е сваляна помпата :) но достатъчно мои приятели са си водили колите на изключително добри майстори във Варна, за които мога да дам само препоръки и суперлативи и сякаш повечко са им стояли колите :)
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от BEN » 29 Яну 2013, 16:04

Coulthard написа:викаш за 4 часа демонтаж на ГНП - разглабяне смяна гарнитури сглабяне и монтаж на колата центровка .... :) :yes: чакам мненията на Мишо и Пресо по темата :) но моето е изключително негативно :) и колега на моя тдс не е сваляна помпата :) но достатъчно мои приятели са си водили колите на изключително добри майстори във Варна, за които мога да дам само препоръки и суперлативи и сякаш повечко са им стояли колите :)

Точно толкова колега-и тъй като спомена Пресиян-при него я правих колата. Нали не очакваш да си закараш колата в 9 сутринта и на обяд да ти кажат-готова е ела да си я вземеш-дължиш 400 лв.И съм далеч от мисълта,че е лесна и проста работа.Просто човек,който е отработил цялата процедура знае за колко време може и каква цена иска за това.И пак казвам смяната на моите гарнитурите беше преди години и цената беше такава,сега да кажат колегите кво им е струвало.
Поздрави

Предишна

Назад към E36