HELP FAST: Водачи на стъклото - coupe
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
2 мнения
• Страница 1 от 1
- KickingKing
- ентусиаст
-
HELP FAST: Водачи на стъклото - coupe
Lok-Na-Rok!
Разглобявам си вратите и ми трябваше да отвия болтовете на водачите на стъклото... задните водачи на купе. При което сега не знам как точно да ги затегна. То те няма на къде много много да бягат, но все пак как да разбера и да направя настройката им да не се прецака нещо?
П.П.: Говоря за това дет е златист цвят някъв и по него се движи неква шейничка, а не самото стъкло.
Разглобявам си вратите и ми трябваше да отвия болтовете на водачите на стъклото... задните водачи на купе. При което сега не знам как точно да ги затегна. То те няма на къде много много да бягат, но все пак как да разбера и да направя настройката им да не се прецака нещо?
П.П.: Говоря за това дет е златист цвят някъв и по него се движи неква шейничка, а не самото стъкло.

Изяж бобър - спаси дърво!

По-добре да търсиш в google earth къде си пил, отколкото да видиш в youtube как!
- 7S\/E7OSLA\/
- ентусиаст
-
- Кара: BMW X5 E70 08.2010
- Детайли за колата: Сив металик
Re: HELP FAST: Водачи на стъклото - coupe
KickingKing написа:Lok-Na-Rok!
че те вратите са неразглобяеми бре ...
2 мнения
• Страница 1 от 1