Дразнещ трясък при затварянето на вратите
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
- bavaromobila
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: M3 GTS
Дразнещ трясък при затварянето на вратите
Колеги имам един проблем с моето купе. Проблема е, че като затварям вратите адски дразнещо, все едно затварям вратата на някоя 50 годишна..... жигула. Не мога да разбера от къде идва този гаден трясък при затварянето на вратите. Гледах уж уплътненията, но като че ли всичко е наред там. Дай съвети какво да правят, че се нервирам като го чуя този звук 

- krasi2bmw
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW 325 dizel
Re: Дразнещ трясък при затварянето на вратите
Привет колега , погледни вьтре вьв вратата има две шини по които се движи стьклото . На тях трябва да има гума , обикновенно като падне дрьнчи и то яко . Дали е там ще разбереш като погледнеш и долу в самата врата , кората се маха много лесно 

- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
Дрънчи щото корите са ти се разхлопали. Свали ги и провери държачите на щипките и джобовете дали са здраво залепени за кората и всички счупени щипки трябва да ги смениш с нови. Като го направиш това и си смажеш пантите на вратите ще ти се струва, че затваряш 7ма серия.
- svilgg
- ентусиаст
-
- Кара: 97' E36 m43b18 sedan
- Мечтае да кара: E34
и аз съм за шините на стъклото
моята кола смея да твърдя че е запазена и нова , ама малко след като я взех се оказа че едната шина (откъм бравата) се беше скъсала от планката дето се държи към вратата.
първото което забелязах не беше че имам проблем с стъклото а дрънченето като врати на жигула
моята кола смея да твърдя че е запазена и нова , ама малко след като я взех се оказа че едната шина (откъм бравата) се беше скъсала от планката дето се държи към вратата.
първото което забелязах не беше че имам проблем с стъклото а дрънченето като врати на жигула
4 мнения
• Страница 1 от 1