капа4ки за халогени
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
- tonito
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: баба си да му прави мекици
капа4ки за халогени
някои да знае откъде могат да се купят капа4ки за халогени 4е ги свиха халогените сно6ти
ако някои има изли6ни да свирка,4ерни ми трябват 

- t0sh
- старши ентусиаст
-
- Кара: m52 e36
- Мечтае да кара: е38 ;)
- Детайли за колата: е36
Re: капа4ки за халогени
tonito написа:някои да знае откъде могат да се купят капа4ки за халогени 4е ги свиха халогените сно6тиако някои има изли6ни да свирка,4ерни ми трябват
баси идиотщината, не ти ли бяхя маркирани или вече крадат всичко

кофти :/
а и сори за оффтопика но къде си държиш колата? или поне снощи .. да знаеме къде крадат халогени да не яоставяме там дори замалко

- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
Re: капа4ки за халогени
t0sh написа:баси идиотщината, не ти ли бяхя маркирани или вече крадат всичко![]()
кофти :/
незнам доколко си наясно,но застрахователите не плащат халогени и огледала,тъй като те могат да се свалят лесно и от собственика..евнтуално,ако са счупени стъклата им биха ти ги платили

- t0sh
- старши ентусиаст
-
- Кара: m52 e36
- Мечтае да кара: е38 ;)
- Детайли за колата: е36
това го знам че се заяждат че може да си си ги свалил ти. Аз имах предвид че са маркирани и на теория е рисково да си купува/слага човек такива тъй като незнам начин да се маха маркировката... а и по центъра в София си я оставам по улиците, около попа примерно или пред заведението - би ме учудило някой за 2 часа да вземе да ми сваля халогени фарове и т.н. 

- KickingKing
- ентусиаст
-
Lok-Tar!
Те ги свалят за 2мин сигурно. С отвертката цък цък аре...
Един си ги беше нитовал ли и аз не знам к'во и му беха отрезали бронята около стойките и ги взели с все нея.
Те ги свалят за 2мин сигурно. С отвертката цък цък аре...
Един си ги беше нитовал ли и аз не знам к'во и му беха отрезали бронята около стойките и ги взели с все нея.

Изяж бобър - спаси дърво!

По-добре да търсиш в google earth къде си пил, отколкото да видиш в youtube как!
- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
t0sh написа:това го знам че се заяждат че може да си си ги свалил ти. Аз имах предвид че са маркирани и на теория е рисково да си купува/слага човек такива тъй като незнам начин да се маха маркировката... а и по центъра в София си я оставам по улиците, около попа примерно или пред заведението - би ме учудило някой за 2 часа да вземе да ми сваля халогени фарове и т.н.
би те очудило ама на мене точно пред софияленд на обяд ми свалиха огледалта

6 мнения
• Страница 1 от 1