Спортно гърне на 316
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
35 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- rhase
- младши ентусиаст
-
Re: Спортно гърне на 316
~Мишо~ написа::D На тоя му свърши маслото в картера, дорде заснеме клипа...

kokala написа:b00st написа:+1
За да направиш звук на 4 цилиндъра трябва да се бръкнеш за генерация иначе всичко звучи мега дразнещо като от илиянци.
Ето нещо добро http://www.youtube.com/watch?v=MxSlbncs ... ure=relmfu
Eто това е истински звук... музика за ушите![]()
Четох, че тия евтините имали някви заглушители ама...можело да се махат и тогава дрънчали много силно.
Ако е скапана генерацията на колата няма смисъл да се хвърлят пари, направо се взима едно за 80-100 кинта и е готова работата иначе не виждам смисъл.
Тоя клип и аз го ледах и наистина ми харесва.
Тия гърнета със заглушителите, няколко човека с такива са ми казвали че като ги сложат и колата се спъвала повече. Незнам колко е вярно и колко те са си подбрали гърнетата за колите. Наистина става една идея по-заглушено. Ако генерацията ти така или иначе не струва, май няма смисъл да и се слага. По-добре да си я оправиш, апък ако имаш излизшни 100лв пробвай. Като не ти хареса лягаш с флекса и после в Продава

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Щом заглушава значи и спъва колата. Тва е ясно. Не знам с каква цел обаче се пускат подобни теми. Човека е решил да си го купи и пуска тема за да чуе едно две мнения, че не е чак толкова гадно колкото и самия той знае че е. Същото и в темите за окачванията 

Така е... има няколко варианта да се направи смислен звук от 4цил с класическа генерация с една тръба.
Кат или хубав блендов резонатор, блендово пак хубаво средно гърне и заводско задно.
Блендов резонатор на мястото на ката и назад хубава система тип себринг, суперспринт, ремус и т.н.
И малки вариации на горните, които общо взето вдигат сметката нагоре.
Желателно е и самите гърнета да са хубавки, че евтиното не изтрайва дълго.
А тези китайските лъскавини, ако са от неръждаема, стават само за средно гърне... ако не пръснат цвичките бързо...
Това горното се отнася до стрийт коли.
Кат или хубав блендов резонатор, блендово пак хубаво средно гърне и заводско задно.
Блендов резонатор на мястото на ката и назад хубава система тип себринг, суперспринт, ремус и т.н.
И малки вариации на горните, които общо взето вдигат сметката нагоре.
Желателно е и самите гърнета да са хубавки, че евтиното не изтрайва дълго.
А тези китайските лъскавини, ако са от неръждаема, стават само за средно гърне... ако не пръснат цвичките бързо...
Това горното се отнася до стрийт коли.
- kokala
- младши ентусиаст
-
- Кара: 2 - BMW E30 touring
- Мечтае да кара: BMW E30 катафалка
- Детайли за колата: Детайлите са перфектни.
Колеги някои може ли да ми каже какъв вид заглушител може да имам, защото както се вижда на снимката нямам катализатор и средно гърне, а звука е напълно еднакъв с стокова 316 дори и в високите обороти ?
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
35 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3