за бъбреците
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
11 мнения
• Страница 1 от 1
за бъбреците
здрасти колеги!
имам едно въпросче.....
ще вкарвам колицата в бокса, че се намерих с един реис и ми се ще да сменя цвета и на бъбреците.сега са си стандартни-с хром по края.искам да ги направя изцяло черни.някой правил ли го е?дайте съвет
п.с.не ми се дават пари за нови черни
имам едно въпросче.....
ще вкарвам колицата в бокса, че се намерих с един реис и ми се ще да сменя цвета и на бъбреците.сега са си стандартни-с хром по края.искам да ги направя изцяло черни.някой правил ли го е?дайте съвет
п.с.не ми се дават пари за нови черни
- t0sh
- старши ентусиаст
-
- Кара: m52 e36
- Мечтае да кара: е38 ;)
- Детайли за колата: е36
въпрос на мнение.. според мен си седи в пъти по-добре хромираните на черно специално.
а ти ок си 94-та ма старите или новите бъбреци си?
а ти ок си 94-та ма старите или новите бъбреци си?
че ще стане ще стане бижу
, ама чак е46
е46 мое стане с едни 15 бинки!
не знам дали са от новите?като гледам твойте тош, моите май са същите.никога пък не съм знаел, че на е36 има няколко вида бъбреци
аааа и забравих моята броня отпред е различна от твоята-имам по големи отвори/стандартните де/
не че е м-ка

не знам дали са от новите?като гледам твойте тош, моите май са същите.никога пък не съм знаел, че на е36 има няколко вида бъбреци
аааа и забравих моята броня отпред е различна от твоята-имам по големи отвори/стандартните де/
не че е м-ка

- t0sh
- старши ентусиаст
-
BENZINO написа:че ще стане ще стане бижу, ама чак е46
не че е м-ка
загледай се в една е36-ка 91-93-та примерно и после цъкни на 'снимки' тук под подписа ми и ги виж. Незнам кога точно ги слагат по-новите, но до 93-та и след 95-та са други ако не са ручно сменяни със сигурност

- t0sh
- старши ентусиаст
-

- turbo
- старши ентусиаст
-
- Кара: МПС-та
- Мечтае да кара: самолет
Пластификатор, за да не се лющи боята се слага на пластмасите, след като са подготвени за боядисване. Той масторът трябва да знае как се пръскат пластмаси.
- KickingKing
- ентусиаст
-
Lok-Tar Ogar!
These are the steps that I did, it works very well and they are not chipping at all.
1. Remove the grill surrounds. To do this you must first open the hood, unscrew the alternator cooler on the front and take it out. Reach down in front of the car behind the grills and pop them out. Then separate the chrome surrounds from the black plastic grills.
2. Take paint thinner and wipe down the chrome plastic surrounds to get them good and clean. Don't be afraid to use some rubbing force, the paint thinner will not take the chrome off.
3 Spray the now clean surrounds with rustoleum gray primer. Let them sit for 15 minutes.
4. Lightly sand the primer using 400 grit sandpaper, this is a perfect grit and will make the primer nice and smooth.
5. Using rustoleum "Hard Hat" flat black spray paint, spray the primed surrounds.
6. Drying time is as follows: 30mph - 15 min 60mph - 10 min 90mph - 5 min. 120mph - 1- 5 minutes.
Will Gilbert '99 ///M3

Изяж бобър - спаси дърво!

По-добре да търсиш в google earth къде си пил, отколкото да видиш в youtube как!
11 мнения
• Страница 1 от 1