за ключ
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Amitival
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e36 318ti
- Мечтае да кара: e36 M3
Re: Съвети за м42в18 прецака се и мисля смяна
Аз затова му предложих моя ис,напълно редовен,изправен,обслужен за тея пари дето му искат за ремонт...Смених ис-а с м52 и мога да ти кажа,че доста повече пари ще ти трябват за по-голям мотор,но ти си знаеш 
Колега на мен не ми е за парите а това че 2-ката струва колкото ремонта и го обмислях да го заменя.....знам че ще ми стъпи на поне 1300 но секи си има страст аз наливам пари в колата други хора в други неща

Колега на мен не ми е за парите а това че 2-ката струва колкото ремонта и го обмислях да го заменя.....знам че ще ми стъпи на поне 1300 но секи си има страст аз наливам пари в колата други хора в други неща
- DeYaN
- Потребител
-
- Кара: E36-318is coupe
Amitival написа:така след доста мислене колеги решил съм да направя моя мотор понеже за почти 5 години двигателя е бил перфектен никога не е отварян а и масло никога не съм долял както си го сипа така излиза....другото което е понеже е много странен за мен проблема колата не искаше да дигне оборотите първо повече от 2000 после от 1000 и това само когато загрее при студено колата работи идеално и на газ и бензин и от към гърнето имаше странен звук като на запушено дано ако някой има сходен проблем и место да върти като мен на 10 места и 3 диагностика да се ориентира какъв е проблема
Имах подобен проблем на моята ИСка месец след като я взех...

- Amitival
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e36 318ti
- Мечтае да кара: e36 M3
не остана друго колега всичко сме проверили секи дачик 1 ми мисъл беше ламбо сондата но на диагностиката излиза перфекна дебитомера и той секи един дачик гърнетата всичко квото може проверихме кабели свещи.....не остана друго ще пиша след ремонта да кажа дали се е оправила и там ли е бил проблема
- (bubsa)
- старши ентусиаст
-
- Кара: F10
Само да не е ламбо сондата,че поддръжката на ламбо си е скъпа 

19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2