Климатроник?!?
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
Климатроник?!?
Здравейте имам следния проблем с климатроника на моята М3!
Вклячва се когато си иска !Е вече не се включва щото управлението му седи в багажника
Не разбирам много от електроника дайте съвет какво да го права ,ако много закъсам ,ще го дам на един прятел ,които се занимава с чип тунинг и много им разбира но все пак искам сам да се оправя!
Вклячва се когато си иска !Е вече не се включва щото управлението му седи в багажника

Сменям задни гуми всяка седмица!?!
Продавам летни гуми Dunlop sport 01 R17 205/45 нови са
ако имаш предвид че се изключва самия команден модул,и аз имам същия проблем.като мръднеш куплинга се оправя и след това пак спира.подивях,щото като спре духа примерно топло.от вчера не иска хич да заработи.игличките в куплунга на модула не дават добър контакт.почти съм се навил да търся друг модул.някви идеи за оправяне на положението?
Проблемите не са ни еднакакви!
На мен ми се включва сам (климатроника) и духа всеки път различно(топло или студено)
Имам съмнение ,че някои кондензатор ме ебава(в смисъл на опопръвлението на климатроника)Ей сега съм се хванал да ги меря и ще видим кво става!

Имам съмнение ,че някои кондензатор ме ебава(в смисъл на опопръвлението на климатроника)Ей сега съм се хванал да ги меря и ще видим кво става!
Най накрая се преборих с управлението смених всички кондензатори и презапоих почти всичко ,на което спойката му ми се видя калпава !
Имам работещ климатроник най-накрая!Толкова съм щастлив ,че сега ще повъртя в кръг М-ката!!
Имам работещ климатроник най-накрая!Толкова съм щастлив ,че сега ще повъртя в кръг М-ката!!
- bmwdriver
- старши ентусиаст
-
- Кара: на 1,6 бара
- Мечтае да кара: 911
9 мнения
• Страница 1 от 1