Смених мотор, не мога да наредя вакумите
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
2 мнения
• Страница 1 от 1
Смених мотор, не мога да наредя вакумите
Здравейте колеги, на е36 320i m50. Смених му мотора че ми се развали стария. Сега я карам вече, но имам един много сериозен проблем.
На горивната рейка има един регулатор на горивото, на който би трябволо да влиза вакум маркуч. от 2 седмици не мога да намеря от къде трябва да дойде този вакум маркуч и мислия че по време на ремонта съм затрил един вакум клапан и сега не знам кой маркуч а къде е. колата върви перфектно но не може да подържа ниските обороди, дави се, фърля горивото сурово.. моля ви се който има има някаква идея по случая да ми помогне. много ви благодаря..
На горивната рейка има един регулатор на горивото, на който би трябволо да влиза вакум маркуч. от 2 седмици не мога да намеря от къде трябва да дойде този вакум маркуч и мислия че по време на ремонта съм затрил един вакум клапан и сега не знам кой маркуч а къде е. колата върви перфектно но не може да подържа ниските обороди, дави се, фърля горивото сурово.. моля ви се който има има някаква идея по случая да ми помогне. много ви благодаря..
- BMW_M42
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е 36
- Мечтае да кара: заварениа диф на заварена гас
Re: Смених мотор, не мога да наредя вакумите

същия проблем имах като минавах от м42 на м52
ас не можах да намеря къде да сложа маркуча са изпаренията
на бензина

и накрая свалих дросела и кво да видя

тас хуйня е точно под дросела където трябва да
влезе
http://bmwfans.info/parts/catalog/E36/Coupe/Europe/320i-M50/LHD/M/browse/fuel_preparation_system/valves_pipes_of_fuel_injection_system/
на теб тва ли ти е проблема номер 11
принципно той е къс трябва да се навреш там и да видиш къде може да отива
Кръвта е най-важното гориво! Инициатива на BMW Клуб България
2 мнения
• Страница 1 от 1