е36 няколко въпроса за оптичен тунинг
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
13 мнения
• Страница 1 от 1
- streetpro
- Потребител
-
- Кара: E36 - 318I
- Мечтае да кара: 328CI
е36 няколко въпроса за оптичен тунинг
Привет колеги.
Миналата седмица попаднах на един тунинг каталог в ,който си харесах много един тунинг пакет ,който включва предна и задна броня и праговете всичко това за около 300лв . Консултирах се с доста хора ,но за съжаление получавам много объркващи мнения някой казват взимай си ги ,а други казват не ги взимай ще береш ядове не пасват. И в крайна сметка реших да поискам вашето мнение някой взимал ли си е подобни пакети от такива каталози и доволни ли сте .
Благодаря ви много и весели празници

Миналата седмица попаднах на един тунинг каталог в ,който си харесах много един тунинг пакет ,който включва предна и задна броня и праговете всичко това за около 300лв . Консултирах се с доста хора ,но за съжаление получавам много объркващи мнения някой казват взимай си ги ,а други казват не ги взимай ще береш ядове не пасват. И в крайна сметка реших да поискам вашето мнение някой взимал ли си е подобни пакети от такива каталози и доволни ли сте .
Благодаря ви много и весели празници

- clarcky
- младши ентусиаст
-
- Кара: '98 e36 328i Тouring
- Мечтае да кара: e36 ///M3
Re: е36 няколко въпроса за оптичен тунинг
при наличието на толкова разчастени е36ци,най-добре си вземи оригинален м пакет. Ще излезе по скъпо,но пък може да търсиш за твоя цвят. Аз лично съм чувал че тея стъклопластовите и нз още кви,са много чупливи,докато за оригиналните мога да те оверя че са доста здрави. Поздрави
- streetpro
- Потребител
-
clarcky написа:при наличието на толкова разчастени е36ци,най-добре си вземи оригинален м пакет. Ще излезе по скъпо,но пък може да търсиш за твоя цвят. Аз лично съм чувал че тея стъклопластовите и нз още кви,са много чупливи,докато за оригиналните мога да те оверя че са доста здрави. Поздрави
Добре де колега хубаво оригинален М пакет но аз като гледам всички такива е36ци са купета ,а при мен става дума за седан няма ли да даде някакви разлики това много ме притеснява
- burnou7
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: без гражданска
- Мечтае да кара: e36 ///M
Броните пасват
Мисля,че и праговете пасват но не съм 100%
Лайсните не пасват
Мисля,че и праговете пасват но не съм 100%
Лайсните не пасват
- clarcky
- младши ентусиаст
-
- Кара: '98 e36 328i Тouring
- Мечтае да кара: e36 ///M3
Праговете и брониите са еднакви,аз съм с комби и също са ми от купета.Само лайстните са различни,но те са лесни за намиране.Лайстните стават от седан и комби.
- Seraph
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E46 320d '03
- Мечтае да кара: M5 F10
- Детайли за колата: '03 Пълен ел. пакет, ел. огледала, двузонов климатроник, черен полу-кожен салон, подгряване на седалките, заден парктроник, мултифункционален волан.
Стъклопласт не си вземай, аз имам такава и е адски чуплива (много малко материал е използван и е тънка), да не говорим, че няма как да я хванеш за гредата, защото е цяла.
You have to let it all go. Fear...doubt and disbelief.
Free your mind.
http://www.youtube.com/watch?v=dZTTn2gq67I
Free your mind.
http://www.youtube.com/watch?v=dZTTn2gq67I
- streetpro
- Потребител
-
Seraph написа:Стъклопласт не си вземай, аз имам такава и е адски чуплива (много малко материал е използван и е тънка), да не говорим, че няма как да я хванеш за гредата, защото е цяла.
Най-накрая някой да ми каже точно това ,което ме интересува и искам да знам благодаря ти много колега!!

- player123
- младши ентусиаст
-
- Кара: БМВ Е91
Давам ти отговора ако искаш да стане като хората всичко даваш 100 лева за прагове даваш 180 лева за предна М броня чисто нова пълен комплект от babuna даваш 200 лева взимаш си задана М оригинал лайстните са ти 100 лева огледалата съм ти 100-200 лева зависи.това са вариантите ако не искаш колата да ти е грозна ако държиш да е грозна си земи стъклопласта.
- streetpro
- Потребител
-
player123 написа:Давам ти отговора ако искаш да стане като хората всичко даваш 100 лева за прагове даваш 180 лева за предна М броня чисто нова пълен комплект от babuna даваш 200 лева взимаш си задана М оригинал лайстните са ти 100 лева огледалата съм ти 100-200 лева зависи.това са вариантите ако не искаш колата да ти е грозна ако държиш да е грозна си земи стъклопласта.
колега аз съм на принципа ,когато правя нещо го правя качествено ако не просто не го пипам

Аз съм с предна броня от бабуна.
Пасва си идеално насвякъде, както на гредата, така и на подкалници, кори и прочие.
За здравина.. не мога да кажа нищо не съм я удрял, но като е гледам малко е тъничка.
Пасва си идеално насвякъде, както на гредата, така и на подкалници, кори и прочие.
За здравина.. не мога да кажа нищо не съм я удрял, но като е гледам малко е тъничка.
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
На топло няма яд, трябва да се пази като е студено че се одървя и се цепи лесно.
- streetpro
- Потребител
-
Добре то вече се разбра че ще бъде оригиналния М пакет започвайте да давате офертички ако може първо за предна броя заедно с всички лайсни и мрежи
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
13 мнения
• Страница 1 от 1