Нещо чегърта на метал,помогнете
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- ivandro1983
- Потребител
-
- Кара: vlaka
Нещо чегърта на метал,помогнете
Карам си аз на първи сняг и се чудя къде да ходя да се въртя и още бях в София и както си седщ на светофара нещо започна да ми свири ремъка и си мисля да я изфорсирам за да престане и започна да чегърта нещо на метал ама яко,смених веднага ремъка на алтернатора,тръгвам да паля не иска,дръпнаха ме пак не иска и изведнъж запали и започна ама много да жъли някъде метал и загасна,колеги моля помогнете ми от къде така стърже????

- CTORH
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 318is, E46 328ci
Re: Нещо чегърта на метал,помогнете
Първо кажи каква точно е колата и какъв е двигателя.
Пробвай да свалиш ремъка и тогава да запалиш, за да изолираш по тоя начин водна помпа, алтернатор, хидравлична помпа и компресор на климатик, ако имаш такъв.

Пробвай да свалиш ремъка и тогава да запалиш, за да изолираш по тоя начин водна помпа, алтернатор, хидравлична помпа и компресор на климатик, ако имаш такъв.
- zvetiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39М54В30
Сигурно някой лагер е заминал- след като свалиш ремъка както ти казва колегата, почни на ръка да въртиш алтернатора, водната помпа, опъващите и водещите ролки на ремъка и ще видиш къде е проблема.
- ivandro1983
- Потребител
-
двг м40,ужасна история направо отивам да видя какво ще стане и после ще пиша пак
- ivandro1983
- Потребител
-
Водната помпа е проблема
5 мнения
• Страница 1 от 1