m44 студен старт проблем
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
13 мнения
• Страница 1 от 1
- tenchooo
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: IS
- Мечтае да кара: BMW ///M3
m44 студен старт проблем
здравейте моля малко за съвет не можах да открия подобна тема затова пускам тази значи проблема ми е следния:сутрин когато е 1-2-3 градуса при завъртането на ключа НЕ се изфорцира както друг път до хиляда двеста триста оборота а започва да се затормозява за една две секунди и започва да дига от нулата до хиляда оборота, а като е над 5-6 градуса си се изфорцира още с завъртането на ключадвигателя мие м44б19:от какво мислите че е помагаите 

- vladi_a_i
- костинбродчанин
-
- Кара: е60 530д
- Мечтае да кара: М3 Компакт
- Детайли за колата: Няма много...
Re: m44 студен старт проблем
Стъпковия мотор явно е смазван с нещо и като е студено започва по трудно да движи...после се оправя,това мисля,че ти е проблема...
БМВ и пак БМВ и пак БМВ...БМВ
- Tomekk
- младши ентусиаст
-
- Кара: М44
- Мечтае да кара: ///М
- Детайли за колата: Не карам бързо полицай, просто бавно си летя :)
Има поне 10 20 теми с трудното палене на м44/42 пробвай да смениш бензиностанцията, бензина се оказва най-честия проблем при паленето на тези мотори на студено ...
- zvetiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39М54В30
tenchooo написа:здравейте моля малко за съвет не можах да открия подобна тема затова пускам тази значи проблема ми е следния:сутрин когато е 1-2-3 градуса при завъртането на ключа НЕ се изфорцира както друг път до хиляда двеста триста оборота а започва да се затормозява за една две секунди и започва да дига от нулата до хиляда оборота, а като е над 5-6 градуса си се изфорцира още с завъртането на ключадвигателя мие м44б19:от какво мислите че е помагаите
Може да е датчик за температурата на антифриза. Може да е датчик на коляновият вал.
И аз мисля, че бензина е вероятната причина по често 100 или 98 .. и би трябвало да не го прави

- Tenata
- младши ентусиаст
-
- Кара: Лястовица с рамка
viewtopic.php?f=8&t=278763&p=3086168#p3086168
Обощено, сложи няколко пъти хубав бензин и тогава пак пиши
Обощено, сложи няколко пъти хубав бензин и тогава пак пиши

на пътя и пред БОГ, всички сме равни!
- Wierdo
- младши ентусиаст
-
- Кара: 545i
- Мечтае да кара: 6 series 650i Gran Coupe
Колегите преди мен са го казали, но искам да потвърдя. Със същия мотор съм и от нехубав бензин го имам този проблем дори лятото. Сипи някъде от "хубавите" бензини и виж дали това няма да оправи нещата. Ако не- тогава почни с другите неща.
- tenchooo
- кандидат ентусиаст
-
Wierdo написа:Колегите преди мен са го казали, но искам да потвърдя. Със същия мотор съм и от нехубав бензин го имам този проблем дори лятото. Сипи някъде от "хубавите" бензини и виж дали това няма да оправи нещата. Ако не- тогава почни с другите неща.
От 3 месеца го карам с 98 на лукойл
- Tenata
- младши ентусиаст
-
- Кара: Лястовица с рамка
направи си хубава диагностика, ще и видят всичко

на пътя и пред БОГ, всички сме равни!
- Tomekk
- младши ентусиаст
-
- Кара: М44
- Мечтае да кара: ///М
- Детайли за колата: Не карам бързо полицай, просто бавно си летя :)
tenchooo написа:Wierdo написа:Колегите преди мен са го казали, но искам да потвърдя. Със същия мотор съм и от нехубав бензин го имам този проблем дори лятото. Сипи някъде от "хубавите" бензини и виж дали това няма да оправи нещата. Ако не- тогава почни с другите неща.
Смени бензиностанцията

- tenchooo
- кандидат ентусиаст
-
Tomekk написа:tenchooo написа:Wierdo написа:Колегите преди мен са го казали, но искам да потвърдя. Със същия мотор съм и от нехубав бензин го имам този проблем дори лятото. Сипи някъде от "хубавите" бензини и виж дали това няма да оправи нещата. Ако не- тогава почни с другите неща.
Смени бензиностанциятаи с 95 на Еко и на Петрол не ми прави проблеми ... ама сипя ли от Лукойл и край
екото чукат в грамажа а петрол не ми са на път ама ще пробвам
- Wierdo
- младши ентусиаст
-
- Кара: 545i
- Мечтае да кара: 6 series 650i Gran Coupe
tenchooo написа:Tomekk написа:tenchooo написа:Wierdo написа:Колегите преди мен са го казали, но искам да потвърдя. Със същия мотор съм и от нехубав бензин го имам този проблем дори лятото. Сипи някъде от "хубавите" бензини и виж дали това няма да оправи нещата. Ако не- тогава почни с другите неща.
Смени бензиностанциятаи с 95 на Еко и на Петрол не ми прави проблеми ... ама сипя ли от Лукойл и край
екото чукат в грамажа а петрол не ми са на път ама ще пробвам
На Лукойл каквото и да сипя никога не пали от първия път (даже и лятото, жега 32г. пак треа въртя поне 2 пъти)
Напоследък съм доволен от Шел и тоя новия дето му правиха реклама. Преди това ОМВ и то никога обикновен, или 95 с добавките или 100. Лукойл верно не удрят в литража (и на мен ми е правило впечатление) ама май го правят за сметка на качеството

- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
А стига коментари на тая тема... бензиновите проблеми на М44 са пословични... сипи Shell VPower Racing 1-2 резервоара и ще го отпушиш...
13 мнения
• Страница 1 от 1