Въпрос: датчик за централно заключване

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

Потребител
Аватар

Въпрос: датчик за централно заключване

Мнение от madawc » 25 Ное 2012, 3:41

Здравейте,
Имам проблем с закл. на колата,първо спря да закл. алармата само пилка ,че закл. после когато искам да я закл. с ключа се заключва и веднага се откл. моментално.Мисля ,че ..не хваща хубаво датчика на лявата врата..защото когато го натисна с пръст датчика и натисна палчето надоло се заключва всичко без проблем,мисълта ми е дали ще може и стане ако разменя датчиците от дясна на лява и , разваления го сложа на дясна? или трябва да купувам нов датчик. или изобщо проблема не е от там... 94г. седан

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ше Е36, Е46, E61, а сега Passat B8
Мечтае да кара: BMW

Re: Въпрос: датчик за централно заключване

Мнение от русиабн » 29 Ное 2012, 8:47

Колега точно там е проблема? Относно смяната на друга врата освен на задна лява не виждам на коя друга може да стане, а каква ти е гаранцията, че там няма да го прави този проблем :?: :dunno:
От колега от форума не вярвам, да са толкова скъпи, че да е проблем, ама ако не ти се занимава натискаш палчето максимално навътре, взимаш една капчица, слагаш там, задържаш 5сек. и си бе проблемен датчик, но при отваряне на вратата няма да ти светват плафоните. Ти преценявай, успех :yes:
ЖЕНА БЕЗ ЦИЦИ Е КАТО СЕЛО БЕЗ НАЧАЛНО УЧИЛИЩЕ-НЯМА ОТ КЪДЕ ДА ЗАПОЧНЕШ !
Изображение
Изображение

Потребител
Аватар

Re: Въпрос: датчик за централно заключване

Мнение от madawc » 01 Дек 2012, 18:55

:) Благодаря ти много стана така, залепих го и алармата тръгна и заключвам и с ключа отделно,модераторите ако искат да трият темата :)

Назад към E36