Влязох в улична шахта....
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
- repibg
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E60 M5
- Мечтае да кара: F117a Stealth
- Детайли за колата: BMW M5 E60 2008
Влязох в улична шахта....
Здравейте колеги,
току що поднових гражданската отговорност и тръгнах към СБАто за преглед..На "новият асфалт"дето положина преди дни и както си карах
минах през шахта (от ония кръглите)и капака и се отвори ,предната и задната влязоха в нея.естественно много як удар и отскок се получи.сега ми трака предницата от дясно с около 45-60 км. ходих на гумаджия но се оказа че джантата и гумата са здрави.няма срязвания и подобни.при кого ще ме посъветвате да отида,и какво ли може да е?повдигнаха с крик предната дясна гума и като се разклати така наляво и на дясно има доста луфт.,нагоре и надолу няма луфт.
на преглед в това състояние не можах да отида.
току що поднових гражданската отговорност и тръгнах към СБАто за преглед..На "новият асфалт"дето положина преди дни и както си карах
минах през шахта (от ония кръглите)и капака и се отвори ,предната и задната влязоха в нея.естественно много як удар и отскок се получи.сега ми трака предницата от дясно с около 45-60 км. ходих на гумаджия но се оказа че джантата и гумата са здрави.няма срязвания и подобни.при кого ще ме посъветвате да отида,и какво ли може да е?повдигнаха с крик предната дясна гума и като се разклати така наляво и на дясно има доста луфт.,нагоре и надолу няма луфт.
на преглед в това състояние не можах да отида.
- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
Re: Влязох в улична шахта....
Кормилни накрайници, рейка
Като се вдигне на подемник в сервиза и се разклатят гумите в различни направления ще си покаже.

Никой не мое ма връне на селу!
- repibg
- кандидат ентусиаст
-
здравейте,
днес имах малко време да избягам от работа.ходих на три стенда,та последният имаше време да прегледа колата.оказа се че задната дясна джанта станала 8рка отвътре.по ходовата част няма кой знае какво.изправиха джантата и всичко е ОК.
днес имах малко време да избягам от работа.ходих на три стенда,та последният имаше време да прегледа колата.оказа се че задната дясна джанта станала 8рка отвътре.по ходовата част няма кой знае какво.изправиха джантата и всичко е ОК.
- Metzeler
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: колело с обратна дирекция
- Мечтае да кара: колело с предно предаване
ми тоя гумаджия как ти прегледа гумите и джнатите предия път и установи че нямаш проблеми? само отвън така леко визуално?... те ако е така кажи го каде е да не минаваме от там даже
- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
тва ако беше некоя А4-ка кола нямаше да става от него сигурно след тая шахта ама Е36цата си е корава 

- repibg
- кандидат ентусиаст
-
Metzeler написа:ми тоя гумаджия как ти прегледа гумите и джнатите предия път и установи че нямаш проблеми? само отвън така леко визуално?... те ако е така кажи го каде е да не минаваме от там даже

- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
- Кара: '99 530dА Touring
7 мнения
• Страница 1 от 1