Проблем с ГИ Ланди ренцо
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
- TAZ
- Потребител
-
- Кара: e36 320i <3
Проблем с ГИ Ланди ренцо
Здравейте колеги. От скоро съм собственик на е36 320и купе, 97ми набор с поставян в Италия ГИ Ланди Ренцо. Рових доста из търсачката, но не намерих друг колега с подобен проблем, та се хванах да напиша тема. С колата да съм навъртял 400км и вече започнаха проблемчетата. Газовото ми е така направено, че когато се запалва колата, то си запалва на бензин и след това при достигане на определени обороти автоматично си включва на газ. За да пали по лесно сутрин, и да не започва от газ да смуче на ново бензин и да върти напразно стартер, започнах да си я изключвам на бензинец. Проблема е следния. Последния път като я изгасих на бензин на другата сутрин влизам в колата, включвам на контакт и чакам да ми изгаснат лампите и останових, че копчето там за газовото не светва нищо. По принцип светва лампичката за бензин, мига лампата за газ ( докато прехвърли ) и някаква скала. Дадох я на един приятел който се занимава с АГУ, който прегледа бушончетата и копчето и каза, че не е от тях и предполага, че може да е от софтуера на ГИ. Искам да чуя също и вашите компетентни мнения и да разбера дали някой съфоромец е имал подобен проблем. Благодаря предварително ! 

- lancerpor
- младши ентусиаст
-
- Кара: e46 320dA
- Мечтае да кара: e46 M3
- Детайли за колата: touring facelift 04'
Re: Проблем с ГИ Ланди ренцо
Моето е направено да си обръща на газ като достигне температура на водата около 30 градуса (края на синия сектор). А ти защо я гасиш на бензин? 

- TAZ
- Потребител
-
Защото когато е работило до последно на ГАЗ и после докато качи и вкара бензин върти повечко стартер, а иначе си пали от доста малко въртене.
- ricky
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Гаражна е36-ца..!
- Мечтае да кара: Е36 без забележка..
- Детайли за колата: Италиянска мадама родена през '93
На първо време диагностика. Но при доверен ''майстор'' , защото са доста
.. Мисля, че е направила някоя друга грешцица, щом си я гасил на бензин..

Големите умове обсъждат идеи, средните умове обсъждат случки, а малките умове обсъждат хора..!
.Те колегите го казаха,класните автомобили са със задно или двойно,предното предаване изобщо не фигурира,то е създадено за автомобили без никакъв спортен дух,да те вози от т.А до т.Б. цитат....
.Те колегите го казаха,класните автомобили са със задно или двойно,предното предаване изобщо не фигурира,то е създадено за автомобили без никакъв спортен дух,да те вози от т.А до т.Б. цитат....
- TAZ
- Потребител
-
Мистерия... Модела е малко по-старичък и моя майстор каза, че или той нещо не може да го свържи или си е заминал компа. Сряда имам час в сервиза на Ланди Ренцо във Варна. 

Това е странно, звучи сякаш са ти изключили бензиновата помпа. Накарай ги да я включат обратно, да не умре (късмет, че е още жива).
Има един много стар модел на Ланди Ренцо, който е един от първите истински газови инжекциони. За жалост моделът е отдавна морално остарял и по-добре ще е да се подменят половината компоненти по нея, за да ти е мирна главата.
Има един много стар модел на Ланди Ренцо, който е един от първите истински газови инжекциони. За жалост моделът е отдавна морално остарял и по-добре ще е да се подменят половината компоненти по нея, за да ти е мирна главата.
- TAZ
- Потребител
-
Нещо не разбрах. Колата си работи, карам си я, просто отказа газовото. Как ще е изключена бензиновата помпа 

- TAZ
- Потребител
-
Проблема е решен ! Оказа се изгорял предпазител на куплунга за диагностика на автомобила откъдето газовото е вземало сигнал.
Темата е за ключ . 

8 мнения
• Страница 1 от 1