За какво служи тази букса
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- sexa86
- Потребител
-
- Кара: E36 COUPE 328I
- Мечтае да кара: M3 :)
За какво служи тази букса

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Re: За какво служи тази букса
Колега това е вакума на клапата на генерацията. Има го на 328 и м-3
Служи за затваряне и отваряне на дясната клапа на генерацията (ти си с два изгода от зад) с цел по-високо налягане в ниските, и адекватно разтоварване във високите (над 2700оборота се отваря).
При теб може да е махната изобщо от генерацията клапата и за това да е изключена или пък да е направено умишлено.
Служи за затваряне и отваряне на дясната клапа на генерацията (ти си с два изгода от зад) с цел по-високо налягане в ниските, и адекватно разтоварване във високите (над 2700оборота се отваря).
При теб може да е махната изобщо от генерацията клапата и за това да е изключена или пък да е направено умишлено.
- sexa86
- Потребител
-
- Кара: E36 COUPE 328I
- Мечтае да кара: M3 :)
ахам ами аз съм с прави тръби от долу вече апък и гърнето ми е от м3 

- ares2
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е30Е36Е39E34<---E63E65
и на мен ми изглежда като това за клапана на генерацията.. но май вече не ти трябва както разбираме 

Не случайно значи е изкорубено. Може да го махнеш на цяло и да олекотяваш от тук нататък.
От пред също има някой неща които вършат тази работа ако си решил да ги махаш погледни схемата в realoem и изхвърляй наред

От пред също има някой неща които вършат тази работа ако си решил да ги махаш погледни схемата в realoem и изхвърляй наред

5 мнения
• Страница 1 от 1