Проблем с съединителя 325тдс

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

Потребител
Аватар
Кара: e 38

Проблем с съединителя 325тдс

Мнение от spraggabenz » 30 Сеп 2012, 23:12

Здравейте,нов съм в форума за 1 път имам бмв. Имам следния проблем: когато натисна съединителя и не се връща остава си долу и не мога да включа на предавка и т това го направи снощи 1 път и днес сутринта около 20 пъти.сега вечерта пробвах съединителя долях спирачна течност и нямаше проблеми ииитове е общо взето казаха ми познати че е помпа но реших да попитам и вас.. само да подчертая че тази вечер не съм карал колата само я запалих и натисках съединителя и нямаше проблеми.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: the real 5er
Мечтае да кара: 0:00h. at La Sarthe

Re: Проблем с съединителя 325тдс

Мнение от Dirty M5 driveR » 01 Окт 2012, 6:28

Добре дошъл :)
Нивото на спирачната течност беше ли паднало, че си доливал? Ако да, следи дали пак ще падне. Огледай за течове около казанчето, долу под колата и т.н. Помпите са две и по-често заминава долната (която натиска вилката на съединителя). Не бързай обаче да сменяш помпи, а установи дали губи течност, и ако да - защо. Ако не губи е добре да я закараш да обезвъздушат съединителя за всеки случай. Ако скоро си взел колата може предишния собственик да е свалял нещо и да е останало въздух.

Потребител
Аватар
Кара: e 38

Re: Проблем с съединителя 325тдс

Мнение от spraggabenz » 01 Окт 2012, 11:31

Ами долях около 100 мл течове няма, но видях долу под картера има някалъв малък теч на масло от порядъка на 3-4 капки за 5-6 часа.

Назад към E36