Проблем с климатроника.
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
2 мнения
• Страница 1 от 1
- SoullessOne
- Потребител
-
Проблем с климатроника.
Добър ден,
става въпрос за бмв е36 1996г. седан с дигиталният климатроник. Та.. какъв е проблема ? - още като взех колата предишният собственик ми я даде с пуло-развален таралеж (за степените на климатроника) и ми каза, че това е единственият проблем. Климатроникът духаше на 3-та степен и не искаше на по-висока (въпреки това духаше
). След известно време обаче, той спря да духа въобще... !?!? Смених филтъра и таралежа с очакването всичко да се оправи - но не стана така..
В момента като пусна климатроника да духа, се чува как перката започва да върти (на всички степени), но не духа никъде... ?! Когато превключа местата - къде да духа, нищо не се променя... Ще съм Ви много благодарен ако ми помогнете.
Желая ви приятен ден!
Поздрави,
Кирил Димитров.
става въпрос за бмв е36 1996г. седан с дигиталният климатроник. Та.. какъв е проблема ? - още като взех колата предишният собственик ми я даде с пуло-развален таралеж (за степените на климатроника) и ми каза, че това е единственият проблем. Климатроникът духаше на 3-та степен и не искаше на по-висока (въпреки това духаше

В момента като пусна климатроника да духа, се чува как перката започва да върти (на всички степени), но не духа никъде... ?! Когато превключа местата - къде да духа, нищо не се променя... Ще съм Ви много благодарен ако ми помогнете.

Желая ви приятен ден!
Поздрави,
Кирил Димитров.
- ares2
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е30Е36Е39E34<---E63E65
Re: Проблем с климатроника.
Кириле при една кола имаше подобен проблем и се оказа че едната буксичка зад управлението на климатика.. тази малката бяла ако не се лъжа се беше прекъснала и не контактуваше добре. от както я сменихме се оправи всичко
2 мнения
• Страница 1 от 1