BMW E36 Compact, какво Ви е мнението?
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
18 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- AutoCoil
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 318ti
- Мечтае да кара: 318ti ;)
Re: BMW E36 Compact, какво Ви е мнението?
Аз не, че ги разбирам, ама последното нещо, заради което си взех компота е по-ниската цена.
Шпер, горе-долу нормален двигател с не много висок разход, задното окачване не ми прави впечатление
,
но силно се съмнявам, че повечето купе,седан собственици точно, заради многоточковите окачвания си карат колите
.
Малко трудно се пренебрегва копчето за фаровете, стил смукач на зил, ама 1 кусур ли да няма
Така че, ако имаш фетиш към късите задници, компакта е твоята кола( и единствената, която се кара що годе нормално с м43б16:)
Шпер, горе-долу нормален двигател с не много висок разход, задното окачване не ми прави впечатление

но силно се съмнявам, че повечето купе,седан собственици точно, заради многоточковите окачвания си карат колите

Малко трудно се пренебрегва копчето за фаровете, стил смукач на зил, ама 1 кусур ли да няма

Така че, ако имаш фетиш към късите задници, компакта е твоята кола( и единствената, която се кара що годе нормално с м43б16:)
- Alien
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: по нормални пътища, в нормална държава
Re: BMW E36 Compact, какво Ви е мнението?
kjaer написа:Ако желаете изкажете своето мнение ...без значение дали имате седан, купе или компакт.![]()
Аз лично имам Е36 комби, но предполагам няма да е проблем да коментирам!
Първо адмирации за изключително ценната тема в техническия раздел.
Звучи ми, като: "Всички приятели ми се подиграват на недозавършената кола, с 2/3 двигател. Не издържам, ще си прережа горивопроводите по дължина... моля ви, кажете ми ч'ий много яка и да се успокоя."
Не мога да разбера младежите, защо не се събирате пред блока да си говорите безсмислени приказки и да си мерите пишките?
Необходимо ли е да творите тук и да спамите освен "Извън темата" и техническите раздели?
Искаш мнение... няма проблеми.
Лично за мен Е36 компакт е изключително грозен автомобил, бие го само Е46 компакт и Фиат Мултипла.
Обурудван с 1.6 двигател е пълна пародия на 'Удоволствие от шофирането'.
Смисъл има единствено, ако му слагаш газ и се возиш евтинко.
Аз по-скоро бих си взел някаква друга марка автомобил, с който да се придвижвам от т.А до т.Б, но няма да е компакт.
Но... щом на теб ти върши работа и ти харесва си го карай.
Вкус другар няма - са казали хората.
Започни да приемаш мненията, който търсиш с тази тема, пък били те и различни от твоето.
Няма нужда да подскачш, като пале и да се опитваш да хапеш.
u`F`o ти е казал какво мисли, но ти си философстваш.. и да, явно търсиш одобрение, след като пускаш подобна тема тук.
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
18 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2