Въпрос за ел. стъкла на задните врати
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
3 мнения
• Страница 1 от 1
Въпрос за ел. стъкла на задните врати
Здравейте колеги! Каручката ми е е36 седан 1991г. без конфорт модул и реших да си сменя задните врати, но новите са с ел. стъкла. Въпроса ми е как стои въпроса с инсталацията, какви кабели трябва да прекарам до вратите? Трябва ли да се сменя модула? Взел съм и барчето отпред с копчетата. Нужно ми е само да се задействат да се вдигат и слизат не ми трябва, като се заключва колата да се вдигат (все пак нямам конфорт модул)!
Прочетох доста теми и на едно място пише, че трябва нов модул да се сложи, на второ че трябва само един плюсов и два масови кабела, така че ще се радвам някой да ми помогне и да ми обясни по-опростено! Мерси предварително!
Прочетох доста теми и на едно място пише, че трябва нов модул да се сложи, на второ че трябва само един плюсов и два масови кабела, така че ще се радвам някой да ми помогне и да ми обясни по-опростено! Мерси предварително!

- baitun
- ентусиаст
-
- Кара: БМВ Е36
- Мечтае да кара: Е46 М3
Re: Въпрос за ел. стъкла на задните врати
Вратите където си взел от коя година на производство кола са; Ако е от преди 96 сигурно си с бутоните с дебелата синя букса на задните врати и си лесен за монтаж-мисля, че бяха 3 проводника от задната врата до конзолата с бутоните на скоростния лост
Re: Въпрос за ел. стъкла на задните врати
Ами не съм сигурен, коя година е другата кола, но буксата към копчетата на вратите, както и тези на конзолата са с малката бяла букса, а моите старите копчета на конзолата са с голямата букса....
3 мнения
• Страница 1 от 1