Помощ...за 325 tds
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
Помощ...за 325 tds
Имам няколко проблема и ще си ги пусна тука, пък дано така мине номера. Знам че има дискутирано по повечето от тях назад във форума, изчел съм доста то това, но не всичко ми е ясно, а и има и някои чисто практически неща. Така:
1. СПЕШНО ми трябва електричар, щото от няколко дни колата има утечка някъде, губи токове на таблото, скапа един акумулатор, смених го, за една нощ скапа и новия. Имам си електричар по принцип, но той ще може чак Понеделник, а на мен ми тряба възможно най-скоро.
2. Трябва да си сменя уплътнението на прозореца. Кой и къде може да ми извърши тази процедура и срещу каква сума горе-долу. Самото уплътнение е 75 лв в Дару, има ли и други варианти за него?
3. Едната ос на чистачката е нещо разбита или не знам какво, кой можа да извърши и този ремонт, като там си намери чарколяците...
Това е за сега. Няма как, по стари коли излизат ядове...

1. СПЕШНО ми трябва електричар, щото от няколко дни колата има утечка някъде, губи токове на таблото, скапа един акумулатор, смених го, за една нощ скапа и новия. Имам си електричар по принцип, но той ще може чак Понеделник, а на мен ми тряба възможно най-скоро.
2. Трябва да си сменя уплътнението на прозореца. Кой и къде може да ми извърши тази процедура и срещу каква сума горе-долу. Самото уплътнение е 75 лв в Дару, има ли и други варианти за него?
3. Едната ос на чистачката е нещо разбита или не знам какво, кой можа да извърши и този ремонт, като там си намери чарколяците...
Това е за сега. Няма как, по стари коли излизат ядове...

- vankata™
- младши ентусиаст
-
sieg написа:Ама и вие се отзовахте, като бърза помощ просто...
Ел.проблема беше алтернатора..
Но остават с уплътненията и чистачката проблема... За уплътненията Лъчо показва завиден ентусиазъм и добронамереност да ми помогне...
Извинявай за

А какво ти правеше таблото като губеше тоци, рестартираше ли се /гаснат стрелките и след секунди пак бачкат/ ?
::: vankata™ :::
vankata™ написа:sieg написа:Ама и вие се отзовахте, като бърза помощ просто...
Ел.проблема беше алтернатора..
Но остават с уплътненията и чистачката проблема... За уплътненията Лъчо показва завиден ентусиазъм и добронамереност да ми помогне...
Извинявай за![]()
А какво ти правеше таблото като губеше тоци, рестартираше ли се /гаснат стрелките и след секунди пак бачкат/ ?
Да, точно така. Усеща се бързо като ти светнат червените лампи и се чудиш какво става... И за кратко време сдухва акумулатори...
7 мнения
• Страница 1 от 1